Sista augusti

Förstår ni att det är första september imorgon!? Det är ju helt sjukt.. Snart är det jul!

Måndag idag och jag är ledig efter jobbarhelgen. Gick en promenad med Emma Be imorse och så har jag hunnit förlänga min medicindelegering. Har tusen andra saker jag borde göra, få se om jag kan fixa några av dom..
Det här blev ju ett ytterst intressant inlägg. Eller så inte.


Lördagsmys!Igårkväll beställde jag och Stewen pizza som vi åt framför tv:n och Män som hatar kvinnor!
Efterrätt! Denna glass hade vi i frysen, Stewen köpte den någon period när det var så varmt i sommar men det har inte blivit att vi ätit den.. Förrän igår då, och den var riktigt god :) Fast helst ska man väl äta den ute i solen! :D
Filmen var uthyrd på Konsum varje gång jag var dit.. Den var även slut på köpfilm, och Ica hade också slut!! Gaaahh, fick fara på OK och köpa den istället, lite dyrare men jag var ju tvungen!! :) Hade tokhöga förväntningar på filmen och jag måste säga att shit, vad bra den var! Ojojoj. Och fastän jag visste handlingen så var det jättespännande hela tiden och ibland mådde man ju rent illa.. Vad mycket man fick se, riktigt vidrigt ibland.. Måste också säga att Lisbeth Salander-karaktären var preciiis som i boken. Sjukt bra! De hade fått till allting riktigt bra. Nu längtar jag bara tills Flickan som lekte med elden kommer på bio!

På jobbet

Sitter på jobbet nu och har lunch! Skulle ju göra en tidig kväll igår, kände mig trött.. Men som vanligt när jag hade lagt mig så blev jag pigg. Så blir det, är jag trött innan jag lägger mig är jag pigg när jag lagt mig. Är jag inte jättetrött när jag lägger mig så blir jag trött när jag lägger mig... :p Iallafall, jag läste lite, klev upp och pysslade på (blir tokig av att ligga still när jag är pigg) skickade sms och hade mig.. Efter många om och men somnade jag. Och så var det tungt att kliva upp imorse såklart.. Men nu är jag pigg igen! :D

For förbi Konsum och köpte lunch, kollade om Män som hatar kvinnor fanns att hyra men den var ju uthyrd, precis som jag trodde.. Får kolla sen idag, Stewen och jag tänkte se den ikväll. Jag måste nog fasen köpa den om den fortfarande är uthyrd senare, jag måste se den!!