Sista mars

Imorse var det typ storm!Syns det?
Något härligare väder när jag slutat jobba!


Hoppade på bussen lite längre bort, på vägen tog jag denna bild på liten söt vovve vid ett fruktstånd!


Blev akut sugen på glass också. Så vad gör jag? Köper glass såklart. (Skåda den härliga bakgrunden, höhö..) Kände mig tvungen att testa Magnum Ghana. Den var okej men ingen wow-upplevelse. Smakade för sött och massa noisette, ni vet sås man kan ha på mjukglass. Behöver inte köpa den någon mer gång!

Happy days!!

Den här tiden för prick en vecka sedan var vi på spelstället med Erika & Tommy! Kastade lite basket, spelade airhockey med mera... :DHär får ni några blandade bilder från när bästa E & T var här. Vi hade så himla kul!! "Happy Days!" som busschauffören på Cliffs of Moher-turen sa. Hela tiden. "Happy days", "Perfection!", "Absolutely perfect"! Han var roligaste guiden ever! Så jäkla härlig. Sjöng, skrattade, skämtade. Och så lite "Happy Days" däremellan.


På hop on hop off-bussen mitt i stan. Spiran är 120 meter hög!


Trinity College, här snackar vi maffig skola!
Två av Dublins alla fina dörrar!


Tomi och Erajka vid St Patrick's cathedral!


Guinness Storehouse :)


Haha jag älskar den här bilden!


Häst och vagn :) Där ser ni hästens huvud också, haha!


En av alla goda middagarna, hamburgare på Eddie Rocket's. Steffen & jag är nöjda!


Kilmainham Gaol, ett gammalt fängelse som slutade användas 1924. Läs mer om detta här, himla intressant faktiskt! (Jag har varit där tre gånger nu) Fängelset har haft stor betydelse för Irlands historia. (Flera filmer har spelats in där också, bland annat In the name of the father)


Scoop the poop!
På väg till Cliffs of Moher stannade vi till bland lite sten.. Ingen vet hur man fått upp det där blocket!Cliffs of Moher förtjänar ett eget inlägg, bildbomb kommer inom kort! :D

Ekorrar i parken och hes i halsen

Imorse for jag ut och sprang en sväng i parken. Kände mig ganska ensam, mötte typ 2 personer under tiden... Däremot mötte jag ett antal ekorrar och massa fåglar. Hade kunnat få en finfin bild på en ekorre som helt plötsligt satt på en sopkorg som jag sprang förbi. Andra varvet var det också en ekorre där! Kanske samma? Så jäkla söta de är, lurviga och fina. Himla fluffiga svansar. Jag tänkte ta digitalkameran med mig men ändrade mig i sista stund, tänkte att jag inte skulle få stanna upp och ta massa kort utan bara springa på. Jag skulle ju ha tagit kameran med mig!! 

Jag har för övrigt nåt knas i halsen, är så konstigt hes. Låter som värsta tonårskillen i målbrottet. Eller som en gubbe med whiskeyröst.Ännu en blombild, älskar dessa rosa blommor som finns överallt!