Finally fredag

Oj vad skönt att jag klarat igenom mig denna vecka. Oerhört mycket plugg. Men min kära mor kom ju hit en sväng och förgyllde tillvaron. :) Känns tomt nu när hon har farit!

Nu måste jag faktiskt hoppa i säng, är hiskeligt trött. Linserna har strejkat. Måste för övrigt gå och kolla synen snart.

Shit vad jag ska fira om en vecka när första salstentan är avklarad.Chokladdoppade jordgubbar och glass åt vi till kvällens Idol. :) Vilka har ni som favoriter?
(Haha, ignorera hålet i gubben till höger, det är från en tandpetare..)

Pluggeliplugg

Vi har mycket att göra i skolan. Uppgifter hit och uppgifter dit, men det är intressant! Dessutom salstenta nästa torsdag så ni lär inte se eller höra av mig särskilt mycket närmaste tiden. Jag har planer på att typ låsa in mig i ett rum och tokplugga tills ögonen blöder.

Men, nu är faktiskt världens bästa mamma på besök! :D Hon kom ikväll, snarkar så gott i kontoret nu... Jag ska också hoppa i säng, upp tidigt imorgon och bege sig till skolan. Förhoppningsvis är vi snabba och effektiva så jag inte behöver vara där så länge, vill ju hinna vara med min kära mor!Blåsväder!