Skräckis

I söndags hyrde jag och Stewen den här filmen:Ganska himla läskig emellanåt! Dock var själva varelserna inte läskiga i sig, men mycket runtomkring... Katie Holmes var med, kändes ovanligt att se henne i en skräckis, jag tänker bara på Dawson's creek, haha.


Har ni sett den?

Slutet av juli

Snart är juli slut, shit vad fort det går! Igår var en toppendag. Jag och mamma hälsade på mormor, jag var hemma och slappade någon stund, sen for jag och tomaten upp till stugan där det serverades tacos. På kvällen for Steffen och jag förbi broder Robert och drack te/kaffe och på hemvägen hyrde vi en film. Ska berätta vilken i ett senare inlägg.

 

Idag har jag träffat fina Jenny och lille söta William! Fantastiskt trevligt, himla synd bara att man ses så sällan. Lekpark, surr och mjukglass blev det. Nu väntar Stewen och jag på mamma som ska komma förbi, sedan blir det pizza och så ska jag träffa min grankotte!

 

 

 

Härliga helg

 
Gårdagen bjöd på strålande sol och poolbad. Hur härligt??! Gomat, en bok i solen, promenad till forsen med mor och syster, några handplockade blåbär, efterrätt och en natt i lekstugan... Sommar på riktigt!