Min bästa Carro

Jag hade ett långt samtal med världens finaste Carro i telefon ikväll. Vi pratade om allt och lite till. Livet.

Carro är en person som alltid lyssnar och förstår, hon har ett smittande skratt och finns alltid där, oavsett. Vi hörs egentligen alldeles för sällan men hon är en av mina bästa vänner, när vi väl hörs så är allt precis som vanligt. Det är härligt. Skulle Stewen göra slut med mig skulle jag kunna ringa Carro gråtandes mitt i natten utan att det vore konstigt.

Ni vet sån där vänskap helt utan krav, det spelar ingen roll om det var igår man hördes eller flera månader sedan. Det är samma sak iallafall. 


Tack för att du finns! ♥


Sista oktober

Igår hade jag en sån där latdag när jag knappt orkade göra nånting. Ibland är jag lat på ett skönt sätt men ibland blir jag bara irriterad över hur slö jag känner mig. Tänkte skriva hemtenta men orkade inte. Tänkte fara och träna men orkade inte gå ut i regnet. Tänkte träna hemma men såg TV istället. Ja ni förstår. Det var en sån dag. Vet inte om det var vädret som påverkade men idag har jag iallafall varit lite mer effektiv. Det brukar bli så för mig när jag har en pissdag, dagen efter kan jag inte sitta still. (Har dock inte skrivit något på tentan...)

Gjorde det sista på grupparbetet på skolan. Kom hem, städade och plockade lite. Gick och sorterade massa sopor. Tog en promenad med podd i lurarna (Alex & Sigge). Efter maten, i form av broccolisoppa, pratade jag med Carro i telefon, och sen har jag tränat RPM. Skönt! Och så har jag pratat med mammsen.

Höst 2012.

Fyndade i förrådet

Jag gick nyss ner med extrasängen (som kusin Alva sov på förra veckan) i förrådet. Kan inte gå dit ner med något utan att bära upp något annat. Nu tog jag upp lite vinterkläder, och så hittade jag fyra (4, jag upprepar - FYRA!!) oöppnade Partyliteljus-lådor. Herreherregud, så kul. Men hur kommer det sig att de hamnat där undrar jag? Jaja nu råder det ingen ljusbrist hos Karen och Steffen iallafall. Då vet du, Ann-Chatrin!