Ensam-hemma-helg

Ja det blev en lugn ensam-hemma-helg. Med betoning på ensam, haha. Stewen är i Luleå och kommer hem imorgon. Jag har mest pysslat på hemma. Haft Vampire diaries-maraton, (sett klart hela säsong 3 nu. Storbölade ett par gånger) städat, tvättat, poppat musik, pluggat, lagat mat, läst, gjort chokladbollar, promenerat, badat fotbad och sådär. Fotbad förresten, hur härligt?! Man borde göra det oftare, nu har jag världens lenaste fossingar.

Var tänkt att jag skulle ha flertalet tjejer här på spel- och fikakväll ikväll men det blev ett massivt bortfall som slutade med att ingen kunde komma. Tråkigt, jag som längtat så mycket! (Sällskapssjuk tjej!) Haha, men det blir ju betydligt enklare att ses sen när vi FLYTTAR!!! Herreguuuuud vad jag längtar!! Jag saknar att hitta på såna där spontana grejer, typ bara tvärbjuda över någon på en kaka ifall jag bakat, eller kunna komma på att "nä, jag tar och går till stan", fara hem när man vill utan att behöva passa massa busstider. Och vi kommer kunna ta oss till E & T på 10 minuter. Knappt det ens. Bara en sån sak! 10 minuter med lokalbussen, det är ju promenadavstånd! Härligt att kunna ta sig hem ifrån E & T på 10 minuter istället för en och en halv timme ibland med dessa jäkla bussar. Nä fy vad jag längtar!!

Det går sjukligt segt att ladda upp bilder. Jag som tänkte bjuda er på värsta matbildskavalkaden. Men jag bjussar på chokladbollar iallafall. Mina superduperbollar. Ni får komma och fika till veckan tjejer medan de finns kvar! ;)
 

Lite Thailand

Jag har 1097 bilder från Thailand. Ja från systemkameran då bara, sedan tog vi ju en massa bilder med digitalkamerorna... Det är en hel del att gå igenom och jag har än så länge bara dragit över systemkamerabilderna till datorn. SJUKT MYCKET BILDER!! Här får ni se bara några stycken. (Mest matbilder, hehe...) Nästa Thailandsinlägg kommer bjussa på Swensen-glass och massa fjärilar!


Första maten när vi hade blivit hämtade av Steffes pappa och co. Jag tog kyckling med cashewnötter såklart!


Steffe på Karon beach.


Peach ice tea, så jäkla gott! Jag drack hur många som helst på två veckor.


Steffes cola. (Inte alls arrangerad bild, haha...)


Steffen i poolen vid vårt hotell! Men vi höll mest till vid havet såklart. Ett par gånger efter vi hade varit på stranden glassade vi i poolen lite.


Blomma med lite regn på.


Pad thai!


Nöjd tjej med thai pancake!


Vackert!


En sväng på Pizza hut blev det också. Här ser ni Steffos ostiga pizza!


Bra onsdag

Efter dagens föreläsning gick jag på bokjakt. Foundations of marketing för 474 spänn på Bokia. Yey... Köpte även  linsvätska och lite hårgrejs. 

Såg den här fina ramen på stan också som jag tror att jag måste gå och köpa, skulle bli fin i nya lägenheten!Efter köpet av alldeles för dyr bok fick jag lite ångest och ville inte gå och handla mat. Bestämde mig för att kasta ihop något av det som fanns hemma, och se på tusan - det gick ju hur bra som helst! Nöjd Karin slapp handla och behövde heller inte kasta den överblivna salladen från igår. Wihoo!


Inspirerad av Sofies superrecept på kycklingpaj! En vanlig pajdeg som fick vila och sedan förgräddas, sedan hade jag i en stekt kycklingfilé i små bitar, kokt broccoli och en äggstanning med curry, sambal och mangochutney. Strax innan pajen var klar la jag på några skivor ost. Blev mycket mumsigt!


Kvällsfika i min ensamhet blev detta te och mina morotsbröd med ost på. Så jäkla gott!Naturligt utan kofein var det ja.

Och vet ni, fick ju tillbaka hemtentan om nya medier idag, VG. Oväntat och roligt, mycket nöjd!
Dessutom är det ju Sveriges mästerkock och Mia på Grötö ikväll, guuud så trevligt. Så om ni ursäktar, nu ska jag återgå till TV-tittandet. Har bosatt mig i soffan ikväll nämligen.