Vecka 31

Idag har jag bara varit så himla gravid med hormoner och svettningar åt alla håll och kanter. Jag undrar litegrann hur jag ska klara att gå höggravid en hel sommar... Lär få köpa 10 fläktar och sitta inomhus. Eller bo i vattnet. Fast enligt pappa får jag inte bada, hahaha! Har iallafall köpt solskyddsfaktor idag, spf 50 för ansiktet och 30 för kroppen. Här ska inte brännas!

Idag går vi in i vecka 31. Bebis i magen är ca 40 cm och väger 1,6 kg just nu. H*n ska i princip bara gå upp i vikt, alla organ är snart färdigutvecklade, lungorna blir klara sist. Så häftigt! Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att jag faktiskt har en liten minimänniska i min mage. ♥


Glass i stora lass, en gravid måste ha glass hemma! (Visst, Anna?)

En fjärdedel kvar

Shit pommes frites vad tiden går! 75 % av graviditeten har passerat, 25 kvar... 70 dagar, det är ju inte mycket alls! Gud så spännande. Undrar vad det är för en liten plutt som gömmer sig i min mage? Hur kommer h*n se ut och vara? 

Jag har framkallat en massa bilder och tänkte pyssla ihop ett gravidalbum av något slag (även om jag inte visar magbilder här så betyder det ju inte att jag inte tar några, haha). Sjukt vad liten magen var i början, och då tyckte jag att jag hade blivit så stor. I typ vecka 17...
 
Ligger för övrigt efter sjukt mycket med framkallning, tänkte att jag ska ha det som projekt i sommar när det är pissigt väder eller när jag inte orkar vara ute i solen, haha! Måste införskaffa några miljoner fotoalbum, både vanliga och scrapbooking-vänliga. Och massa pysselsaker!

Idag har jag tvättat, bakat (brownies, neverstopkakor och chokladbollar) och gått på gravidyoga. Har inte orkat vara ute i solen så mycket när det varit så varmt... Satt på balkongen en stund ikväll, då var det skönt!


 

Heja heja!

Igår blev jag och Vickan bjudna på paj (och Daimglass) hos Lovisa. Supergott och jättetrevligt! Sedan hejade vi fram Sofie, Ida och Sofia som var hurtiga och sprang Blodomloppet! Så duktiga de var. Jag blev sugen på att springa själv! Nästa år ska jag också springa, då får Steffe stå vid mål med våran knodd och heja på mammsen!