Sista augusti

 
Ursäkta men vad händer med tiden?? Vart tog sommaren vägen?! Är det höst nu?? Jag börjar skolan imorgon!!! Snart är det jul!!?!?!??!!?!!!

Idag har vi hängt i lekparken. Ella kröp runt i sanden och grejade med sina sandleksaker. Bestämde sig för att smaka sand också för första gången, det var ingen hit. Åkte rutschkana med mig också för första gången, inte heller jätteroligt. Svårimpad tjej ibland, haha! 

Ikväll har jag jobbat till 21.15. Nu är klockan tolv snart, helt sjukt. Bäst att hoppa i säng så man är utvilad till morgondagen. Jag bakade förresten bröd tidigare idag, recept kommer!


Världens bästa unge ♥

Loppislördag

Idag var jag på Nolias megabarnloppis! Gick själv, Stewen var hemma med Ella, vi tycker inte det är jätteskoj att trängas där med barnvagn, sjuuukt mycket folk. Var utanför 11.30 (de öppnade 12) och det var en himla tur, inte så lång kö, bara någon minut senare var det hur mycket folk som helst... Väldigt poppis de där loppisarna kan man ju lugnt säga. Jag fyndade massor, bland annat fleece-set, överdragsbyxor, haklappar, tröjor, mössor och lite leksaker och ett pussel. Nöjd! 

Ikväll har jag jobbat 16-21. Har ätit lite kvällsfika nyss, varm Oboy och mackor. (Hembakade långpannerutor, vill baka fler såna, ni kanske får receptet imorgon!) Göttigt. Nu blir det film med Stewen.


 
Snygga familjen!

Filmfredag

Åh vad jag är sugen på att gå på bio. Har inte varit på bio sedan Ella var i magen, över ett år sedan alltså. Herregud, snart måste vi nog fixa barnvakt och ta en biokväll jag och Stewen! Ikväll blev det filmkväll härhemma, vi såg Maleficent med Angelina Jolie. Den var himla bra!