Sista juni idag


Jag och Ella har haft det jättebra hemma! (Har en massa bilder i systemkameran som jag tänkte bomba er med så småningom). Måste hoppa i säng nu så jag orkar upp och jobba kl 7 imorgon igen, det blev inte mycket sömn inatt då vi kom fram sent och jag ställde mig och skalade/hackade rabarber och packade upp... Igår var vi (jag, Ella, mamma och pappa) till min moster Kicki på middag och sedan åkte jag och Ella mot Umeå när Ella skulle sova för natten. Resan gick bara fint! Jag vaknade av alarmet imorse och så slog det mig att Ella inte vaknat något under natten! Hon vaknade ju när vi kom fram igårkväll och då var pappa Stewen snabb på att krama och natta henne. (Stewen har ju varit i Stockholm i helgen). Hon gnällde till en sekund strax innan vi somnade men hon var nog i sömnen då, eller så somnade hon om tämligen fort. Sedan vaknade hon inte förrän då jag gick till jobbet 6.30, men hon somnade om till 07.15 och lekte en stund med pappsen innan det blev gröt. (Hon fick kvällsgröten runt 20 hos Kicki igårkväll). Shit alltså! Men säkert en engångsgrej.

Från det ena till det andra - sista juni idag och Erikas födelsedag! GRATTIS min kära vän! ♥ 

Nu ska jag lägga mig och läsa en stund innan jag somnar. Natti natti!


PS. Bilden är från då vi var hem förra gången. Jag är så himla risig i håret nu, måste verkligen göra något åt det... Tips någon? Erika? ;) Ibland blir jag sugen på någon större förändring men samtidigt vet jag inte vad det skulle vara, trivs ju i långt men när jag har det utsläppt nu blir det bara platt och tråkigt, tunt. Om inte annat borde jag iallafall toppa och göra något åt utväxten...

Hänger i stugan

Hej hopp!

Ella och jag håller till i stugan i helgen. Så mysigt. Pappa Steffen är i Stockholm med killarna och ska se Pearl Jam. I torsdags for jag och Ella hemåt, körde då Ella skulle sova för natten. Det gick bara bra, hade en trött unge som sov hela vägen och vaknade när jag slog av bilen. Vi är i stugan hos min mor och far och bara myser. Igår for vi en sväng på Konsum och köpte barnmat, träffade massa kändisar, bland andra Emma som jobbade, så himla roligt! 

Ett litet kollage på det.Ella har sovit till 8.30 båda nätterna, nu imorse tog mamma upp (eller ner, beroende på hur man ser det) Ella och gav henne gröt. Jag har legat och läst en stund i min ensamhet, mycket härligt.

The fault in our starsAlltså, den här boken får ni inte missa. Jag hade hört mycket om den innan och jag gillade den verkligen. Kommer bli en klassiker bland ungdomsböcker! Helt fantastisk. Älskar karaktärerna (17-åringen i mig blev lite kär i Augustus Waters) och språket. Gjorde verkligen att man fastnade. Den kommer ju som film nu också, måste jag ju såklart se. Kollade på trailern och den verkar braaaaaaa!