Sommar och barnslig mamma

Idag blev det en sväng till farbror Ove och hans Gunilla! Väldans trevligt. Gick över till Ulf och Bitte också. Kände på vattnet, hälsade på katterna, kollade in Oves buss, blåste såpbubblor, fikade och glassade. Världens skönaste gungstol finns hos Ove! Det tyckte Ella också som höll på att somna i den. En sån ska jag ha den dagen vi har hus! Så himla härlig. Nästa gång vi hälsar på ska jag bada!

Till middag blev det kött, pommes, sås och wokisar. Så gott! Ikväll har Steffe hälsat på Emil, jag och Ella har busat hemma. Sen tog jag en sen springtur. Älskar att man kan vara ut och springa kl 23 och det är ljust ute! Det är ju sommar nu!? Jag var tvungen stanna till vid min gamla skola och den nya skolan, fy vad mycket roliga grejer! Jag vill dit med Stewen och leka, haha. Jag kände mig manad att åka lite linbana, gunga och klättra. Blev lite som barn på nytt. När Ella börjar leka i lekparker kommer jag leka lika mycket som henne (om inte mer). Och hon kommer tycka att jag är pinsam, haha. Eller bara jätterolig. Jag hoppas på det sistnämnda!Hemma på byn

Det är hit man kommer när man kommer hem! Nu är vi hos min mor och far, kom fram idag. Jag rejsade hela vägen och Stewen och Ella sov och busade i baksätet. Nu är vi här en hel vecka, skönt att ha lite mer tid än bara en helg. Stewen har jobbat sin sista natt och han är helt salig, nu är det semester och pappaledighet! 

Idag har vi tagit det lugnt. Åt pappas köttfärssås med spaghetti till middag, gick en prommis med mamma. Ella fick gunga lite och så åt vi mjukglass. (Rånbägare, bästa! Jag tog tuttifruttiströssel och kolasås). Ikväll har jag varit ute och sprungit, himla härligt. 

Ella verkar trivas med att vara hos mormor och morfar, pratar och tjoar och tycker även att kissen Wilma är sjukt spännande. Vi premiärborstade Ellas småtänder ikväll förresten, den ena tanden börjar komma upp lite mer. Det gick bra, tror att Bamsetandkräm var en höjdare. Nu sover hela huset och jag ska också hoppa i säng.

Natti natti! 
Förskolebesök

Imorse var Ella och jag och hälsade på på förskolan här bredvid oss! Lite stressig morgon då Ella tog sovis till 8.45, haha. Typiskt. (Vi skulle vara där 9.30). Tur att vi bor nära! Det är ju verkligen sjukt nära, så himla bra. Vi var där några minuter innan och fick surra lite med personalen och vänta in ett annat barn med föräldrar som också skulle hälsa på. Vi fick en rundtur i hela förskolan och lite info om hur de jobbar. Sjukt trevlig personal och jättemysiga, fräscha lokaler. Nu hoppas jag av hela mitt hjärta att Ella hamnar där, fick verkligen en bra känsla över stället. Det blir helt klart förstahandsvalet!


(Bild från några dagar sedan)