Härlig höstdag

Idag hade jag en ledig dag. Ella och jag hoppade på bussen och mötte upp E&E för att gå på deras öppna förskola! Himla kul. Verkligen superfin öppen förskola, fantastiska lokaler och bra förskollärare. Ella tyckte det var kul att se något nytt (och mamman med) och leka med nya leksaker. Pekade och sa "dä".

Efter sångstund, lek och lunch traskade vi hemåt. (Det tog inte många sekunder för Ella att somna i vagnen). Det var soligt och fint. Jag tänkte först bara gå en liten bit och sen ta bussen men det slutade med att jag gick hela vägen. Var inte alls så långt som jag tänkte mig! Steffe mötte upp oss när vi kom hem, vi satt på en parkbänk och Steffe drack en Statoil-kaffe. (Ella sov 2 timmar).

Annars idag har jag putsat fönster och hängt upp gardinerna igen, min kära mor fixade till dom i helgen så nu är dom rena och nålfria. (Vi hade knappnålar längst ner, hade inte sytt upp dom = inte så barnsäkert). Vi har även dammsugit och skurat. Åt blodpudding till middag, Ella plockade i sig några bitar iallafall, sedan gav hon upp. Fattar inte riktigt grejen där, hon är ju kräsen med bitar men börjar bli bättre, nu åt hon några bitar och verkade gilla, sen plötsligt tar det bara stopp. Kan funka att läsa bok samtidigt som hon äter, då glömmer hon av sig lite..
 
Ikväll har jag sprungit en sväng och så har vi druckit te och sett serie. Myspys!

Nu blir det sova, är ju en dag imorgon också.


Vi var på familjegudstjänst och fick hämta hem Ellas dophjärta i söndags! ♥

3 timmar senare och 1800 kr fattigare


Ja här ser ni före- och efterbilder! Inte världens bästa men de fyller ju sitt syfte kan man väl säga. Sjukt nöjd är jag, känner mig som en ny människa. 1 decimeter hår rök och så blev det massor med ljusa slingor. Hela kalaset tog 3 timmar och gick på 1800 kr. Där har vi anledningen till att jag så sällan går till frissan: DET ÄR JU SÅ DYRT!!! Fatta vad mycket 1800 kr är för en stackars student!!?!?! Men slår man ut det på ett år blir det ju inte mycket per månad. 

Superduktig och gullig frisör förresten, hon hade också en dotter så vi pratade om barn nästan hela tiden, haha.

Med folie i håret

Här sitter jag med folie i hela håret! Jag har två frisyrer i en säger min frissa: en kort och en lång. Mitt hår växer ut igen, ska bli spännande när det är typ en decimeter, kommer få en boll mitt på huvudet. Haha. Har visst inte så himla nött hår ändå med tanke på hur längesen det är jag klippte mig.
Återkommer med resultatet!