Ella 2 år

Helt otroligt ofattbart men idag blev våran Ella 2 år! GALET vad fort tiden går, jag undrar i mitt stilla sinne hur det här gick till. Hon föddes ju nyss? Världens bästa tjej som börjar bli riktigt stor. Det går alldeles för fort!

Födelsedagen var väldigt mysig och Ella tyckte själv att hon haft en superbra dag! Jag och Steffe väckte henne med sång och paket på morgonen och hon blev så glad. Imorgon kan jag visa bild på vad hon fick. Under dagen har vi haft besök av Sara, Eli och Edina, grannen och Stina och Rut. Fantastiskt trevligt! Efter middagen (pannkaka som Ella beställt) gick vi ut och cyklade med Ellas trehjuling. I kvällssol och med klänning på. Ella fick klappa en hund så hon var väldigt nöjd. Vattenmelontårtan var en riktig hit (den vanliga tårtan ville hon inte ens smaka) och det var sjukt roligt att få äta sin första hela egna (nyttiga) chokladboll. (Oj vilken lång mening).

Hon var så speedad ikväll att det tog superlänge innan hon somnade. 21.30 slocknade hon. Låg bara och pratade och viskade och grejade med sin nya mjukishund. Nu blev katten, den andra hunden, lammet och elefanten förvisade från sängen. Hon skulle bara sova med hunden som hon fick i födelsedagspresent. ♥


1 JHH:

skriven

Låter som en fantastisk dag :)

Svar: Ja det var det :) <3
Mamma Karin

Kommentera här: