Sommarens somrigaste dag

I lördags plaskade vi och badade! Cyklade till Bölesholmarna på förmiddagen och kollade läget där. Tyvärr ganska smutsigt vatten. Det var så härligt där ifjol! Men vi plaskade runt lite ändå och kollade på fåglar och åt melon. Ella tyckte att det var superkul att plaska omkring och gå på bryggan. Vi glömde tyvärr hink och spade, det hade varit kul att ha med.

Efter Ellas lunch och tupplur packade vi in oss i bilen och drog till våra gamla hoods, Holmsund. Där hängde vi vid havet och ploppade stenar och picknickade lite. Och, jag badade! I HAVET!!! Det var sjukt långgrunt men inte så kallt som jag trodde. Sommarens första (och enda?) bad, 22 augusti. Det är ju helt stört och inte av denna värld.

Ella hade jättekul vid havet och älskade att ploppa massa stenar och plaska omkring. Hon verkade inte så intresserad av att bada/doppa sig och det kändes hursomhelst lite kallt och blåsigt om vi skulle ta ut henne naken i vattnet. (Hennes UV-dräkt som hon fått av mormor visade sig vara för liten). 

Efter havsbadet åt vi middag på Kajutan i Holmsund! Så mysigt. Ellas första riktiga restaurangbesök faktiskt. Vi har hängt på fik och Max men aldrig liksom "restaurang"... Stewen åt kött, jag tog en pizza och Ella fick plättar. 

Sjukt mysig dag!


 
 
1 Anonym:

skriven

Åh så härligt! ♡

Svar: Verkligen :) <3
Mamma Karin

2 Anonym:

skriven

/Sara A förstås som glömmer att man ska skriva namn ;)

Svar: Förstod att det var du :)
Mamma Karin

3 Annika:

skriven

Underbart med vatten. Och härligt att även du fick ta ett dopp. Själv har jag faktiskt inte badat iår. Ha en fin helg. Kram Annika

Svar: Tack detsamma! :)
Mamma Karin

Kommentera här: