Det har nöat idag

Vi gick en sväng på stan idag och så fort Ella kom utanför våran port pekade hon och sa "nö". (= snö) Så jäkla söt! (Hon har aldrig sagt det förut). Sen sa hon "nö" och "nöa" typ resten av dagen. Haha.


Ella i mitt knä ikväll, med en bok. Ny pyjamas, hennes första tvådelade. Superhjältar!

Fredagsfika

Jag jobbade till 13 idag och efter det klädde vi på oss och gick till Ullas för en fika. Måste passa på då Restaurangchansen går ut på söndag. (Blir att köpa nytt häfte sen). Tyvärr rymdes vi inte, var smockat med folk så vi fick ta hem istället. Jag tog en Napoleonbakelse (för första gången, goood!) och Stewen en krämig donutliknande grej. 
Ikväll har vi sett Orange is the new black och ätit choklad. Stewen skulle köpa kakor igår och kom hem med detta, haha:

Mmm mmm mmmmmm.


Annars då? Snön har smält och det är slaskigt och hemskt. Nu verkar vi dock ha fått lite mer snö. Ella vad ledig från föris idag och jag gruvar mig för nästa vecka då det är jag som lämnar henne alla dagar (och hämtar). Vill inte att hon ska vara ledsen... 

Jag är fortfarande inne i en rensa-period, vill bara sortera, städa och ändra om och göra ordning och fint. Nästan så att jag blir lite manisk... Vill typ rensa ut halva bohaget.


Har länge stört mig på att Ellas spjälskydd tappat formen och glidit ner, det höll sig knappt uppe hur man än knöt och hade sig. Köpte ett nytt (hårdare) på Tradera, också Nalle Puh. Hur fint?

29 januari

Idag fyllde mamma och Roxanne år. Och igår fyllde Roxannes mamma år. Haha. Grattis allihopen!


Jag känner lite hemlängtan nu faktiskt. Det börjar kännas lite tråkigt att bo såpass långt hemifrån, speciellt sedan Ella kom till världen såklart. Det är ju inte så att vi kan komma på lite spontant att vi ska åka hem och hälsa på över dagen... Tänker att det skulle vara fantastiskt mysigt att kunna bjuda över mamma och pappa på middag en vanlig dag eller bara ha barnvakt en stund. Det är ganska sorgligt att Ella har så långt från sin mormor och morfar och farmor och Roger, jag tycker synd om dom som inte får träffa Ella så ofta. ♥ Sedan saknar jag alla vännerna därhemma. Kram på er alla!