Ledig dag


Det blev inget kompishäng för Ellan idag på grund av ögoninflammation. Ville inte riskera att Ella skulle bli smittad. På förmiddagen, medan Stewen var hemma, for jag ut och sprang (1 mil, första gången på sjukt länge! Måste ju börja tokträna nu inför Tjejmilen). Sen har jag och Ella gjort sandkakor, gått på Ica, ploppat småstenar, ätit middag på balkongen, läst tusen böcker och ritat. 

Jag har gjort äppelpuré ikväll och några cookies. Lite improviserade med vit choklad, kakao och kokos. Goda!

Nu har Ella två dagar kvar på förskolan innan sommarlov. 


Näst sista juni

Hämtade Ella efter mellis på förskolan idag. Älskade unge! Har inte hunnit träffa henne många timmar i helgen eftersom jag jobbat delade turer. När jag kommer hem på rast efter 12 så sover hon ju. Och så sover hon när jag kommer hem och när jag far på morgonen. 

Vi gick till lekparken och gungade och åkte rutschkana. "Hälit" säger Ella när vi gungar. Och "Hälit, sommar". (= Härligt med sommar). Åkte rutschkana säkert 50 gånger också. Kul, både för mig och Ella! Haha. Det är ju tusan bra träning att klättra omkring i lekparker och lyfta Ella hit och dit.

Imorgon är vi lediga! Jag frågade Ella vad hon ville göra imorgon och då sa hon "Träffa alla kompisar". ♥ Alltså, åh. Hon vill gå till förskolan! Det blir nog en hel del lekparkshäng imorgon, och kanske träffa lite kompisar. Dock inte på föris.Ella älskar sin keps!

Jobba jobba jobba

Tredje jobbkvällen på rad. Fredag, lördag, söndag. Yey! I fredags jobbade jag 7-13 och fick rycka ut på kvällen också 16-21, och sen har jag haft delad tur (7-12, 16-21) både igår och idag. Är nog ganska trött, fast hinner inte riktigt känna efter. Imorgon har jag en kortdag, slutar 12.

Annars då? Sommaren verkar ha kommit för en dag eller så iallafall. Härligt! Jag vill bada snart! Och äta mjukglass. Har inte ätit någon än, det är ju helt stört!?

Ella lever och mår och surrar som bara den. Imorse hjälpte hon Stewen att hänga upp tvätt och kläckte ur sig "Där hänga mammas bröstar". Alltså, jag dör lite! Sköna, sköna unge. Stewen höll på att skratta ihjäl sig.