Springelispring

Jag har gått med i en löpargrupp på Facebook som mina kära kusiner Stina och Britta är med i. De springer varje måndag kl 19 men den senaste tiden har jag haft så mycket med skolan och annat. Igår bestämde jag mig för att vara med! Så himla roligt. (Mitt i snöandet och slasken). Till en början kände jag vad fan har jag gett mig in på?!?!! Det är ju sjukt längesen jag sprang på riktigt. (Typ i höstas?) Glatt överraskad blev jag dock, efter en stund kändes det bättre och hela passet gick över förväntan. Trodde att det skulle kännas jobbigare. Det blev både jogging, intervaller och styrkeövningar. Jag har träningsvärk i hela kroppen idag... 

Men nu är jag igång och peppad iallafall, nu blir det hårdträning framöver! Jag vill springa Dryga milen, Blodomloppet, Vårruset, Tjejmilen och Color me rad. Hehe.
Beställde lite nya kläder från Sportamore, bland annat den här jackan. Fynd!

Fifty shades of Grey


Jag och Stewen såg Fifty shades of Grey igår. Herreherregud och ojojoj. Måste i ärlighetens namn säga att det var bland de sämsta filmer jag sett. (Skämskudden åkte fram). Men jag var ju inte något fan av böckerna heller, plågade mig igenom dom bara för att. Fantastiskt dåligt skrivna tyckte jag. Försöker förstå varför så fruktansvärt många älskar böckerna, och filmen, men jag kan verkligen inte fatta. Jag blir bara arg. (Förresten tyckte jag att Grey var ännu mer psycho i böckerna!)

Vattenfärgspremiär


Idag målade Ella med vattenfärg för första gången! Det var en hit. Speciellt att doppa penseln i vattnet och röra runt i alla färgerna, gärna blanda flera olika. Vi gjorde även hand- och fotavtryck, har ju gjort några tidigare (det var därför jag köpte vattenfärgen). Det fanns ju en tid när fotavtryck var enklare än handavtryck, haha. När Ella var bebis nöp hon ju ihop händerna och när det gällde fötterna la man ju bara henne på skötbordet och kladdade ner fötterna, och sen tryckte till på papper. Fötterna var enklare än händerna alltså. Nu när hon är större kan hon ju spreta med fingrarna själv och med lite hjälp av mig trycka till på papper. När jag skulle göra fotavtryck fick hon sitta i sin stol medan jag kladdade (läs: duttade med svamp) på fötterna, och sedan ställde jag helt enkelt ner henne på papper. 

Efter vattenfärgskladdet var det färg överallt så det fick bli bad! Nu sover hon ute på balkongen och jag ska se lite Pretty little liars.