Carola på campus

Jag fick två Carola-biljetter på praktiken, bara sådär! Så jag tog med mig Britta och for och såg Carola i torsdags. Fantastiskt trevligt! Bäst var ju de äldre låtarna. Älskar dom! Säga vad man vill om Carola men shit vilken stjärna hon är! Det var Carolas största konsert i Umeå någonsin, ändå coolt att ha varit där. Svinkallt dock, jag hade hundra lager kläder. Folk satt i vinterjackor i slutet av maj... Men solen sken iallafall!


Suris!

Jag blir så ledsen! Kan ju inte springa Vårruset i Umeå den 2 juni, eftersom Stewen jobbar kväll. Tänkte i min enfald att jag skulle springa i Luleå om en vecka (1 juni, då förskolan är stängd) och därför åka hem till helgen. Mamma kan natta Ella och allt. Men så kom Stewen på igår, "men när ska du fara till Umeå då?" FAAAN, det tänkte jag inte alls på(!!!) Jäkla skit. Jag måste ju till praktiken på tisdagen och min enda möjliga lösning är att mamma lägger Ella, jag kör till Luleå och springer Vårruset, kör tillbaka hem och sliter upp Ella ur sängen, packar in henne och mig själv i bilen och kör de dryga tre timmarna till Umeå och är framme sent, sent på måndagkväll... Låter inte som en jättefin plan, eller? 

Nä det är nog bara att acceptera att jag inte kan springa Vårruset i år. Så himla tråkigt! Jag som tänkte slå min tid från förra året. Det är Blodomloppet på onsdag också men Stewen jobbar så kan inte då heller. Surt att inte ha någon barnvakt i Umeå, det känner jag nu!Sprang iallafall med löpgruppen ikväll (och ensam igår), himla kul. Vi slapp regnet faktiskt! Sprang en sväng och sen gjorde vi det här passet i gräset. (Några övningar behövde bytas ut). Fifan vad jag avskyr burpees alltså!

Några punkter

• Crosstrainern funkar bra. Displayen mindre bra, men jag har kommit fram till att jag skiter i det.

• Jag har fått dille på minimorötter. Bästa melliset! 

Ulrik Munthers nya låt är ju riktigt fin!? Jonas Gardell har skrivit texten.

• Fick jag bestämma skulle jag befinna mig i Howth nu, på Irland. Jag saknar Irland jättejättemycket.
• Följ Donal Skehan på Instagram för fantastiska Howth-bilder! När jag och Stewen blir pensionärer ska vi ha en stuga där. Bara så ni vet. Det är bara att komma och hälsa på!

• Jag rattar Visit Umeås instagramkonto och uppdaterar med tjusiga bilder från Umeåregionen. In och följ! (@visitumea)