Overnight oats

Jag testade overnight oats idag! Eller ja jag blandade den alltså igårkväll och åt den imorse. Har velat prova det himla länge men bara glömt bort. Det var så gott! Lite skeptisk då det var chiafrön i (inget fan av chiapudding...) men det blev inte riktigt bra. Hittade receptet på recept.nu. 


Overnight oats

1,5 dl mjölk (jag tog havredryck)
1 dl havregryn 
1 msk chiafrön (jag tog dock inte fullt en matsked, kanske 3/4)
1 msk kokosflingor 
1 dl bär (jag tog hallon)
1 tsk vaniljpulver
1 nypa kanel 
Några mandlar, hackade (jag hade inga, gick bra utan).


Blanda ihop alla ingredienserna och ställ i kylen över natten. Ta ut på morgonen, rör runt och ät. Strö över hackade mandlar ovanpå om du vill. Jag toppade med lite extra hallon! Man kan aldrig få för mycket hallon. (Såg ni förresten kvällens Halv åtta hos mig? Hur kan man inte gilla hallon!?!?!?!!)Everest


Jag och Sara var på bio i fredags! Vi tog en fika på Café Station först och sen såg vi Everest i 3D. Herregud, vilken film! Hade typ ont i magen hela tiden. Absolut sevärd. Gå och se den! Ganska häftigt med 3D också, och bra skådisar. Jag kom att tänka på boken K2 på liv och död, som jag tyckte var så himla bra. Jag har skrivit om en föreläsning jag var på med Fredrik Sträng, här.

Hösten är TV-tittandets tid

Jag ser inte mycket TV överlag men på hösten är det ju alltid så himla mycket roligt! Hela Sverige bakar var det ju ikväll. Och så har jag och Stewen just sett andra säsongens första avsnitt av Inte OK på tv3play. Jag tyckte så mycket om första säsongen. Sjukt bra! Älskar Felix Herngren. (Synd dock att inte Brita Zachari är med längre).

Såg första avsnittet av den här nya svenska serien Modus igår. Verkar ju himla bra! Och i oktober börjar ju Solsidan också!

Sen älskar jag ju Idol som helt klart är höstens TV-höjdpunkt. Saknar alla Idolmysfredagar därhemma. <3 <3 <3


 
Vad ser ni på TV?