Sista måndagen i augusti

Så var det måndag igen! Hjälp vad veckorna flyger iväg. Jag har varit ledig idag. Ella och jag tog det lugnt hemma på förmiddagen. Hon vaknade när Stewen for till jobbet tidigt som bara den... Men hon kom över till mig och somnade om till 8, så skönt. (Inatt kom hon också över och sa "Jag drömde nåt". Sötunge! Men hon somnade om sen i sin säng). Efter lunch traskade vi till biblioteket och lånade nya böcker, sedan stannade vi på lekparken och gungade ett tag. Sen kom pappa hem och då tog vi varsin glass hemma på balkongen! Dagen innan Ella fyllde år handlade vi faktiskt från Glassbilen. Vilken hit! Sprang nerför trappen med Ella under armen, haha, för att hinna innan bilen for iväg. Ella fick en glasspeng också som hon får köpa en glass för nästa gång Glassbilen kommer.

Soligt och härligt idag. Snart september och då är det väl verkligen höst...
 
En härligt somrig prästkragebild på det!


Bibblan och 30 % kvar

Idag slutade jag tidigt! Vi cyklade till biblioteket alla tre (Ella åker bakom mig på min cykel). Himla kul. Blev ett gäng nya böcker för Ella. Jag har så många böcker hemma nu att läsa så det kommer dröja innan jag lånar till mig själv...
 
Tog med oss mellis såklart. Jordgubbar, blåbär och banan.

Apropå bär åt jag superenkel och god lunch på jobbet idag. Fil och yoghurt, jordgubbar, blåbär och müsli med lite linfrön, pumpakärnor och russin. Mm-mmm-MMM. (Och så en banan som jag skivade ner).


 

Idag är det 84 dagar kvar tills bebbens beräknade födelsedag! 70 % av graviditeten har passerat. Fattar ingenting. Snart är h*n här! Imorgon går vi in i vecka 29. Galet!

Badhus, Ikea och hallonpromenad

Igår var det ganska pissigt väder. Vi hade tänkt hänga på stranden (jag var ledig eftersom jag jobbade helgen) men det blev badhus istället! Och det var ju lika kul det. Ellas första badhusbesök. Hon badade ju i Lycksele men det här var första gången på vanligt badhus. Vi for till Holmsund, finns ju värsta härliga poolen för barn där med grunt vatten, små rutschkanor och olika djur och grejer. Ella hade jättekul! (Och jag och Stewen också, haha). Hon plaskade omkring, simmade och åkte rutschkana.
 

 
Efter badet blev det lite mellis i caféet. Ella fick yoghurt och en "chokladboll" (dadelboll, jag tog också en. Helt okejgoda!) Stewen tog en vanlig chokladboll, hehe. På hemvägen stannade vi på Avion och Ikea. (Köpte dina assietter, Ann-Chatrin!) Det blev middag på Ikea. Man kan ju inte gå på Ikea utan att äta mat. Jag brukar alltid äta köttbullar och dricka lingondricka men nu var jag vild och provade något nytt! Tog kyckling med pommes och så drack jag fläderdricka. Gott! Ella åt panerad rödspätta ("fiskpinnar") och Stewen körde på köttbullar som vanligt.
 
 
 
 
 
På kvällen tog jag en promenad med podd i lurarna. Hittade massa mogna hallon längs älven så åt några nävar. Måste snart ta en cykeltur med en burk och plocka en massa!