Wilhelm 1 månad

Idag blev Wilhelm 1 månad gammal! Herregud, det går alldeles för fort. Den här tiden för en månad sedan försökte jag nog sova med Wille bredvid mig i sängen, väldigt trött och mör efter förlossningen. Stewen fick inte stanna över natten för det kunde hända att jag skulle behöva dela rum. Det kom dock ingen annan så vi hade rummet för oss själva. Stewen sov i en fåtölj...

Wille växer så det knakar. Han känns så stor, fast ändå liten. Han är vaken lite längre stunder nu och man riktigt smälter när man tittar i hans bruna ögon! Så extremt söt. Ella säger hela tiden "han är fin". ♥ Han har varit himla bra på att sova på dagen och varit lite orolig nattetid. Mer vaken på natten än på dagen. Men nu verkar han ha "vänt tillbaka" för det är inte lika mycket vaket på nätterna. Mest äta och somna om. Skönt!

Enligt en app jag har är han inne i första utvecklingssprånget nu och det verkar stämma. Det står att många nya intryck kommer och att sinnena mognar. Man kan uppleva barnet som extra klängigt och oroligt, att barnet gråter och skriker mer. När perioden är över ska man märka att barnet känns mer vaket och uppmärksamt på omvärlden. Märker att Wille är lite klängigare och lite mer ledsen ibland. Sover korta stunder och vaknar och vill vara nära. Han gillar att vara uppe på axeln, precis som Ella. Och ligga på mage på en.


Liten tomtenisse utan tomteluva.
 

En bild från igår. Så himla gullig, ser ut som om han ler i sömnen!

Kommentera här: