Lyxfrukost på en torsdag

En fördel med att Stewen jobbar eftermiddag och jag är ledig (läs arbetslös) är att vi kan äta frukost tillsammans allihopa. Imorse blev jag så sugen på att baka bröd! Googlade bakpulverbröd och hittade detta recept. (Jag gjorde dock 8 st istället för 12). Ella fick pensla, det tyckte hon var så skoj. "Värsta penslaren", sa jag. "Ska du bli bagare då du blir stor? Sockerbagare!" sa jag. "Mmm", sa hon. Sen sa hon några gånger "Jag ska bli sockerbagare när jag blir stor". Haha, sötunge!
 
Jag blev inte superduperimpad av bröden, de kanske var lite väl "kompakta". Men helt okej! Blandade egen juice också på apelsin, äpple, citron och ingefära. Jag har verkligen fått dille på juice! Så himla kul.


 
 
 

Några tankar i mitt huvud

• Vad hände med vädret? Helt plötsligt blev det plusgrader...!?

• Jag bakade de här för någon dag sedan. SJUHUUKT GODA. 

• Jag måste skaffa ny bloggdesign.

• Ingen gissade på mina julklappsrim! Det var tre Soda stream-smaker och en dokumentförstörare i paketen, in case ni undrade.

• Jag måste lära mig Photoshop.

• Oj är klockan så mycket? Måste sova. Slut på lista.


En snöig bild från 15 januari.

1-årskalas

Ja idag har jag och Ella varit på Edinas 1-årskalas! Så himla trevligt. På förmiddagen gick vi på stan och köpte present. Blev ett gulligt mjukislamm från Teddykompaniet. Ella fick sig en liten kanin. Så nöjd! Haha det första hon sa när jag berättade att vi skulle fira Edina var "Då måste vi ha med oss ett paket till henne". 


En katt, en kanin och en isbjörn.Älskade unge! Kaninen har hon döpt till Frida. Som Roxannes hund och enhörningen från Amanda. "Jag blev glad när jag fick en kanin". Stewen frågade om hon hade fikat något på kalaset. Kanelkaka, sa hon då. Det var sommarkaka. :)