Lillknodden

Att det här är två år sedan. Ojojoj. Jag fattar ingenting. Söta söta unge! Så liten och pluttig!

Tänk att den här tjejen ska bli storasyster? Helt sjukt. 

Det är för övrigt snart tre år sedan jag åkte in på akuten och knappt kunde stå på benen och så visade det sig att jag hade jag fått en blodpropp(!) På självaste midsommarafton. Så glad att jag får fira midsommar ordentligt det här året med bästa gänget! 

Vad säger Ella om att få syskon då? Hon önskade sig först en storebror men förklarad för henne att det blir lite svårt... Nu är hon inne på att det blir en lillasyster, som ska heta Skotty (efter tant Bergs hund i Lotta på Bråkmakargatan) eller Saga! (Haha, Emma, hon blev nog impad av Amandas lillasyster). Hon ropar ibland till magen. "Hallå där! Hallå, är det någon därinne?" Så söt så man dör!

I mitt badrumsskåp


Den här köpte jag för rätt längesen, bara för att den luktade så himla gott. Jag tycker egentligen det är lite bökigt att smörja in sig, typ när man duschat... Men när jag väl gör det är det ju som härligt efteråt. Måste lukta gott! Den här oljan känns inte så himla oljig, utan glider in fort. Har glömt bort den litegrann men smörjer nu in magen med den. Känns som en bra grej!
En CF:are och en cosplayer

Idag kunde man lyssna på min vän Amanda på radion i Fråga vad du vill i P3.
Slår man upp ordet kämpe i en ordbok borde det stå Amanda där. Amanda har cystisk fibros och väntar på nya lungor sedan 13 månader tillbaka. Hon går med syrgas dygnet runt och har en lungkapacitet på 30 %... Ändå är hon alltid glad och hon klagar typ aldrig!? Jag har lyssnat på programmet nu ikväll (samtidigt som jag städade). Amanda vet inte hur det känns att dra ett andetag djupt ner i lungorna och hon längtar efter att kunna orka storstäda... Hon har verkligen en gnista och inställning som få människor har. Hon är så cool så att det inte är klokt. Jag vet ingen som är som henne. Ni bara måste lyssna och förundras av denna fantastiska människa!
 
Sedan måste jag även be er lyssna på häftiga Anna Erika som var med i samma radioprogram förra veckan(!) Hon är en jobbarkompis till mig och håller på med cosplay. Helt sjukt fränt! Hon är också så himla himla cool. In och lyssna här.