Måndag med pizza på balkongen

Nu har sommaren kommit! Herregud vad varmt det är.
 
Jag har jobbat hela helgen och igår på Mors dag blev jag överraskad av Ella och Steffe med världsfina blommor och typ den godaste chokladen ever! 

Idag jobbade jag till 14. Efter att jag hämtat Ella på förskolan hängde vi i lekparken och gungade. När Stewen slutade efter jobbet kom han cyklandes med tre smoothieglassar (fryst in i glassformar ni vet). Så då glassade vi lite mer i solen! Sjukt varmt, jag har inte riktigt fattat det här att värmen kommit så jag hade svarta mjukisbyxor på mig och jacka och grejer. Men ikväll har jag rakat benen så att jag kan visa dem bland folk! Haha!
 
Jag blev så sjukt sugen på balkongmiddag efter lekparkshänget och var mindre sugen på att laga mat... Kläckte den fantastiska idén med pizzamiddag på balkongen! Stewen tackade såklart inte nej till detta. Jag cyklade på Ica gourmet och plockade lite gott och blandat i salladsväg till Ella (hon äter inte pizza, hur konstig? Men det känns ju rätt bra ändå...) och sedan for jag förbi en pizzeria nära oss. Stewen fick en oxfilépizza med beasås och jag tog en hawaii-liknande variant. Som en hawaii men med banan och curry också. SÅ god! 
 
 
 
DÖR VAD HÄRLIGT Så gott med köpespizza, minns inte när jag åt det senast...?! Måste ha varit väldigt salt däremot för jag har druckit kopiösa mängder vatten ikväll! Nu måste jag gå och lägga mig. Natti natti kära läsare!

Lila lympalojer

I måndags hängde Ella och jag i lekparken en himla massa. Grävde och gungade.

Mamma och pappa var här fredag-söndag och då gick vi och köpte nya gympadojor på stan. Det blev ett likadant paket som ifjol, man fick gympaskor och crocs för 399 kr på Skocentrum. Fynd! Ella har pratat om att hon vill ha lila gympadojor. Hon skrattar och säger "lila lympalojer", haha. Så lyckat att det fanns lila. Lila är Ellas favvofärg. 

Ellas kommentar när hon fick äpple i lekparken: "Vilket lyx!"

Leos lekland och Jamaica-nalle

Igår var Stewen ledig och jag jobbade kväll, så vi passade på att hitta på något skoj med Ella. Vi for till Leos lekland! Vilken höjdare. Det var längesen vi var där sist och nu kunde Ella klättra själv och leka mer. Så himla kul! (Jag älskar att åka stora tigerrutschkanan med henne). Stewen och jag klättrade och for runt som dårar också. Bytte av varandra ibland så den ena hängde efter Ella och den andra satt i en soffa, haha. Förstår mig inte på barn, de blir ju aldrig trötta? Vilken kondis de måste ha!?
 
Jag kröp och krälade så att jag blev röd om knäna, haha. Är öm idag också, plus att jag har ont i rumpan? Vad fasen gjorde jag egentligen? Jag är så otränad så att jag inte ens pallar att åka rutschkana, haha.

Vi kunde stanna länge igår eftersom Ella inte måste sova på dagen, det händer att vi hoppar över det ibland nu. Förut hann man ju bara leka någon timme innan det var lunch och sen var det sovatajm! Nu kunde hon leka efter lunch också. (Lunchen för Ella blev givetvis plättar med sylt och utan grädde) (Jag tog toast med sallad och Stewen åt hamburgertallrik). 

Det enda som var synd var att inte Leo dök upp. Ella pratade om det och sa flera gånger "Jag undrar om Leo kommer". Vi sa att han säkert kommer någon dag när det är fler barn. Vi får åka dit snart igen!
 
Från det ena till det andra är det mycket pärlbygge hos oss nu. (Himla kul ju!) Jag byggde den här nallen för någon dag sedan. Hade verkligen ingen tanke bakom färgerna eller så. Det bara blev.
 Stewens kommentar när han såg den:
"Vilken fin Jamaica-nalle du har gjort!"

Haha!