Läkarbesök vecka 35

Idag var jag till läkaren på specialistmödravården. Det var han som skickade hem mig från BB med Warantabletter och sprutor och hade så dåligt samvete över att jag fick en blödning sedan. Han kom ihåg mig direkt när vi sågs, "Men det var ju du som fick det så jobbigt med både sprutor och tabletter". Haha, jaa! Jag gillar honom starkt iallafall, kändes lite roligt att träffa honom igen.

Det hände inte så mycket egentligen. Han sa att det finns möjlighet att jag kan få epidural den här gången eftersom jag har en lägre dos blodförtunnande (med Ella var det uteslutet). Det måste ha gått ca 12 timmar sedan senaste sprutan så känner jag en kväll att det börjar vara något på gång eller jag får värkar ska jag inte ta någon spruta. Inte bra att ta spruta direkt innan vi åker in.

Hoppas dock att jag kommer klara mig utan epidural den här gången också. Jag är lite skraj för epidural faktiskt, känns lite läskigt... Pratade med en mammakompis, som jobbar som barnmorska, och hon var säker på att det kommer gå bra. "Klarade man sig med lustgas första förlossningen gör man det oftast under den andra också". Sedan tipsade hon om att inte vänta för länge med att åka in då det gick ganska fort med Ella. Det går ju oftast snabbare andra gången. Jag hoppas att förlossningen kommer likna Ellas för oj vad bra den var. (Det var hundra resor värre att åka in med blödningen efteråt).

Shit alltså, nu börjar det ju närma sig!



Och såhär såg jag ut 9 dagar innan Ella föddes!

Kommentera här: