Hej hej måndag!

Nu är det nära hörrni, julafton på söndag! Herreherregud. Helgen bara flög iväg. I fredags tog jag en tidigare buss och for och simmade innan jag gick hem. Kl 16.15 ploppade jag ner i bassängen som var helt spegelblank. Jag var ensam en hel halvtimme innan det dök upp en till. Nästan jobbigt att vara helt själv haha.. Visade sig sedan att alla människor befann sig på affären, shiiit vad mycket folk på Konsum. 

Vi var lite kattvakt i helgen också så har tittat till Wilma ett par gånger. I lördags var jag oh Ella på badhuset (tror det är tredje lördagen i rad) och gick sen till Wilma. Gjorde lunch där också, hehe. Igår for vi och grattade Elwin som fyllt 4 år. Så kul ju! Kidsen lekte på bra och det var kul att surra med E och T. Och äta massa gott!

Avslutar med lite blandade bilder från mobilen från senaste tiden. Utan inbördes ordning.


(null)
Godistema på Idolkväll.

(null)
Snapchatfilter med Ella.

(null)
Sådan igenkänning på denna! Så härligt att handla ensam.

(null)
Glamorös lördagsmiddag(!!) till mig och Wille när Ella sov hos mormor och Stewen var på äventyr. Kikärtscurry med råris, nötter, frön, gurka och ruccola. Vem är jag ens? (Sjukt gott för övrigt).

(null)
Tyckte detta var lite roligt. Pepparkakashjärtan.

(null)
Kom in på lite bajsblöjor och annat skitsnack (höhö) på Snapchat, jag och mina umetjejer. Sen hittade jag dessa godisar på Ica.

(null)
Stendött omklädningsrum en kväll när jag var och sprang.

(null)
Jultema på Idolkväll. 

(null)
Fina fina julkalendern hos mamma och pappa! Jag och farmor pysslade ihop den när jag var liten. I år har mamma gjort paket till Ella, Linn och Egon. 

(null)
Juliga efterrätter med jobbet tisdag förra veckan. Åt mitt första vegetariska julbord, fick så himla mycket gott! 

(null)
Wille med gåvagnen och min juliga västgrej från när jag var liten. 

(null)
Igenkänningen alltså. Såhär tänkte jag också i oktober.


Julavslutning, hemmajobb och massa svett

Idag tog jag en dag med hemmajobb så jag kunde hänga med Stewen och kidsen på öppna förskolan där de hänger på torsdagar. Det var julavslutning idag. Jag hade aldrig varit där så det var himla kul! Ella ritade och det blev gofika och tomtebesök. Ella fick en Bamsemålarbok och Wille fick en rolig boll som blinkar. (Vi fick köpa julklappar och smuggla till tomten innan, hehe). 

Jag jobbade sedan hemma i sovrummet, haha. Stängde in mig och jobbade på sängen. Gick himla bra ändå. Imorgon måste jag till kontoret. 

Ikväll tog jag ett löppass på gymmet. Har ju börjat träna på gymmet nu, använt mitt friskvårdsbidrag från jobbet. Kul ju! Svettats en himla massa idag, tre gånger. Haha. Först på väg till öppna förskolan (backe i klass med mördarbacken i Umeå). Så jäkla varmt fastän det var 20 minusgrader. Sen svettades jag när Ella och "dansade" till Gangnam style. Hahahaha. Och sen lite spring på det.

Jag kommer få tillsvidareanställning förresten  - gud så skönt! Hängde i Gammelstads kyrkby  med jobbet i måndags, kolla så fint:

(null)

(null)

(null)

(null)
Haha och kolla här då. I måndags var jag först på plats på konferens och samma dag 4 år tidigare var jag och Ella först på plats på föräldrautbildning. 

Temple bar


En av mina favoritbilder genom alla tider.
 
Dublin, jag saknar dig! ♥