Liten blir stor

I söndags bad jag Stewen ta kort på mig med Ella i famnen som en bebis. Hon har ju blivit så stor och jag tänkte att det kunde vara kul att jämföra med när hon var pytteliten och nyfödd, typ natten på Barn 4... Gissa vad som kom upp på min Timehop idag? Den här:

För 3 år sedan la jag alltså ut den här bilden på Instagram!Och så här såg vi ut i söndags.

Passengers

I lördags såg jag och Stewen den här filmen:

 
 
Såhär står det om filmen på Wikipedia, kopierar rakt av:

"Stjärnfarkosten Avalon är på väg genom rymden till koloni-planeten Homestead II, en resa som ska ta 120 år från jorden. Avalon har 5000 passagerare med sig på resan som alla ligger i sömn i sömnkapslar, de beräknas vakna upp fyra månader innan de är framme vid Homestead II. Efter att Avalon kraschar rakt in i en stor asteroid skadas en av sömnkapslarna och passageraren Jim Preston vaknar upp, han inser snart att han har vaknat upp 90 år för tidigt helt ensam på den stora farkosten. Efter ett år ensam på Avalon med enbart en robot-bartender vid namn Arthur som sällskap blir Jim kär när han ser den vackra Aurora Lane i sin sömnkapsel. Jim bestämmer sig efter mycket tvekan för att väcka upp henne för att slippa spendera resten av livet själv."


Jag tyckte om filmen! Stewen var inte fullt lika impad som jag, haha, men jag gillade. Är lite svag för filmer som handlar om rymden. Eller det här var ju mycket kärlek och så också. Gillar skådisarna (och älskade robot-bartendern). Helt klart sevärd tyckte jag! Jag tänkte på den en del efteråt.

Utspilld blåbärssmoothie och lite smått och gott

Jaha då var det ny vecka igen. Vad är det för vecka ens? Jag har inte koll på veckor nu när jag är föräldraledig, haha. Måste kolla bara för det... (www.vecka.nu = bästa grejen!) 9 var det visst.

Jag startade dagen med att spilla ut blåbärssmoothie, cirka 10 liter kändes det som, över hela köket. TVÅ gånger. Väldigt ohärligt kändes det. Och onödigt. Det flög liksom överallt. YEY.

Ella har lagt otroligt mycket pussel på senare tid men idag fick jag henne att spela lite memory igen. Vi har spelat litegrann förut och nu verkar hon gilla det väldigt mycket. Så roligt med lite andra aktiviteter än pussel, hehe!

Helgen var lugn och skön. I lördags tittade jag förbi Rädda Barnen och deras loppis och tog någon bild. Annars såg jag och Stewen film på kvällen och sådär. Igår for vi till Vännäs och hälsade på Ellas kompis J med familj. Himla kul! Köpte med oss thaimat till middag när vi kom hem. Fantastiskt gott. Jag åt lite rester till lunch idag.

Nu lyssnar jag på lite podd och ska fortsätta rensa bland bilder på datorn. Dricker te och fikar lite. Steffe ser på serier (och dricker te och fikar).


 
 
Wilhelm för några dagar sedan. ♥