Några oviktiga punkter bara

• Icas amningsinlägg är totalt värdelösa. Förlåt Ica, men det är sant! Läcker igenom hur mycket som helst och håller sig inte kvar. Så tips, köp inte!

• Jag ska testa laga de här vegobullarna någon dag.

• Jag längtar så efter Skam säsong 4! I väntan på det har jag börjat se Portkod på svtplay. (Är nu på andra säsongen). Så pinsam ibland men samtidigt så bra, måste bara fortsätta se.
 
• Köpte Marabou med fudge och havssalt igår. Det var okej-god tyckte jag, inte någon jättefavorit. Salta mandlar är godare!

• Lite sommarfeeling på min havregrynsgröt imorse! En halv mosad banan och klippta dadlar i. Tinade frysta jordgubbar på och lite krossade hasselnötter.
 


Lekparkshäng med Ellan

Igår hängde vi i lekparken en stund bara jag och Ella. Stewen var trött i ryggen och jag hade först tänkt ta med både Ella och Wille ut. Sen kom jag på att jag kunde lämna Wille i vagnen på balkongen. Han sov ju och vi skulle inte vara långt bort ifall han vaknade hungrig. Så jag och Ella gick till en lekpark med boben och gungade och surrade. Så mysigt. Märktes att Ella gillade att bevara bara med mig. "Utan Wille", sa hon. Måste nog försöka hänga lite mer med bara Ella. Hon känner ju att jag är mycket med Wille och det gillar hon inte alltid. Även fast hon ju måste få inse att jag måste vara det... Svårt det där. Jag har typ ständigt dåligt samvete. Min barnmorska säger att jag inte ska ha det. Men jag antar att jag inte är ensam... Hur gör dom som har en hel hög med ungar?!

Wilhelm 12 veckor

Idag blev Wille 12 veckor gammal. Helt galet är det! Men det vet ni ju redan, tiden går sjukt sjukt snabbt. Lilleman växer så det knakar iallafall och nu till veckan är det dags för 3-månadersvaccin... Idag tog jag på honom en body i storlek 74(!) och den var bara lite lång i ärmarna. Han har börjat försöka ta tag i saker, typ i babygymmet, men han är inte riktigt helt med på vad han gör, haha. Sjukt söt iallafall. Stark och stadig kille som sprattlar mycket och kan ligga länge på rygg och slå på sig själv. Väldigt matfrisk (men gillar inte d-vitamindropparna, haha). Pappas bruna ögon har han, som man bara drunknar i.


 
Älskade, älskade unge!