10 veckor

Igår blev Wille 10 veckor. TIO! Ett helt sommarlov. Galet vad tiden går fort, jag fattar verkligen ingenting. I helgen var mamma och pappa här och hälsade på, himla kul. Vi hängde bara hemma. Myste med Wille och lekte med Ella. Ella fick en låda med tre pussel, väldigt poppis.

Wille han växer så det knakar. Nu är det nog bara 68 som gäller på kläder... Vi har haft lite 62 också ett tag men testade en body i 62 imorse och den var då alldeles för liten, fick byta! Han är så mycket mer "med" nu också och starkare i huvudet. Stark i hela kroppen för övrigt, väldigt stadig. Kan ligga länge på rygg och bara sprätta och sparka. Slår sig själv ganska hårt på magen ibland, haha! Svettig blir han. Han kommer nog göra succé i gåstolen så småningom...

Han har börjat sova bättre på nätterna. Äter bara någon gång och somnar om. I lördags sov han fortfarande kl 07.30 när Ella kom in till oss, och då hade jag lagt honom i spjälsängen 01.00(!) Rekord, lite drygt 6,5 timmar. Inatt har han också sovit himla bra. Skönt!



 
 
1 Emma:

skriven

Han e ju så charmig!!! Snart växt om Saga som på tal om sömn fortfarande vaknar var 3-4e natten igenom. Sover grymt mellan men hon kommer äta förevigt nattetid tror jaf;)

Svar: Visst är han :) väldans stor, haha. Åh men hon är ju inte så gammal :) Ella åt länge på natten minns jag men på slutet bara ibland. :)
Mamma Karin

2 Anonym:

skriven

Och My har 74 ännu 🙈 men idag fick jag lägga undan en body i 74 som var för kort i armarna. Haha börjar vara less kläderna hon har nu då hon haft dom så sjukt länge nu 😂 my vaknar dock ännu även om hon inte äter. Vad har vi gjort för nåt som aldrig får sova hela nätter 😱 / Sara A

Kommentera här: