Ellas 4-årskontroll

Idag var jag med båda kidsen på BVC! Först hade Ella 4-årskontroll och sedan var det Wilhelm som skulle vägas och mätas.

Ella klarade alla uppdrag fint. Synen och hörseln var tipptopp. Sköterskan var lite orolig ett tag för Ella tog inga bollar när hon hörde ljuden i lurarna (man skulle ta små bollar från en burk och stoppa i en tom burk när ljud hördes i lurarna). Jag förstod hela tiden att hon visst hörde... Sköterskan bara "Upplever ni att hon hör? Tror du att hon förstår?" Det var som att hon inte vågade riktigt, hon ville ha klartecken från sköterskan innan hon plockade en boll. "Hör du något, Ella?" Då nickade Ella, haha. "Då får du ta en boll!" Hon fick hålla i en liten dosa med knapp istället och trycka, då gick det mycket bättre. Söta söta unge!

Synen var som sagt också bra. (Frågan är hur länge till, haha, förutsätter att hon kommer få dålig syn med tanke på hur det ser ut på både min och Stewens sida...) Sköterskan var impad över att hon kunde bokstäverna, haha! Kul att leka pirat med ögonlappen. Ella fick rita också ("Tycker du om att rita?" "Jättemycket!"), och skriva sitt namn. Trä pärlor på en tråd, gå balansgång och säkert något mer...

16 kg och 96,6 cm lång.

Efter lite lek i väntrummet traskade vi hemåt. Stannade i lekparken ett tag och åt sent mellis. Gungade och åkte rutschkana. En sväng på Ica innan vi gick in till oss. (Varför är det alltid som roligast precis när det är dags att gå hem?)Cool i jeansjacka. Jag vill också ha en!

Kommentera här: