På byn!

Ja igår hängde jag och kidsen med Stephanie och Melissa! De bor i våran lägenhet i helgen och går på Brännbollsyran. Ella i lekparken på Renmarkstorget.

Efter en sväng på stan och en massa packning bar det av mot Älvsbyn när pappa Stewen kom hem. Framme vid 22 på kvällen. Ella var supertrött och slocknade direkt när vi kom oss in. 


Vi tog matpaus på Korvgubben i Skellefteå och Wille sov dit. Sedan åt vi allihopa (jag tog halloumiburgare, himla god!) och for vidare. Sista biten var inte alltför trevlig för Wille. Jag fick stanna två gånger på en parkeringsplats och plocka upp honom för han var så ledsen. Ville inte alls åka bil mer. Men det gick bra sen till slut. Finns det något mer stressande än en ledsen unge när man kör bil? Tror inte det. Ändå satt ju Stewen där bak mellan Ella och Wille. Ella sov som en stock fastän Wille skrek.

Skönt att vara framme iallafall! Imorse blev jag firad av mor och far. Fick så fina presenter, ska visa sen! Just nu är Ella i lekparken med momme. Wille sover på balkongen.

Idag blir det kalasande typ hela dagen!


Kommentera här: