Så himla fotogenisk...

Hej hörrni och happy fredag! Hoppas ni får en trevlig helg. Det ska jag ha. Sitter nu på bussen på väg hem. Ser fram emot Idol-mys i vanlig ordning tonight. (Så glad över att äntligen kunna vara med på Idolkvällar med "gänget"!)

De här bilderna från mig är tagna i september. HAHAHA: Jag är så himla fotogenisk så det är ju inte klokt. (Antar att ni anar ironin här va?)

I helgen tror jag bestämt att Steffe ska få i uppdrag att ta en seriös bild på mig som jag kan ha i jobbsammanhang. Önska honom lycka till, det behöver han!


 

Tre punkter såhär på tisdagkvällen

• Igår bytte jag 5(!!!) bajsblöjor från det att jag var hemma tills kidsen skulle sova. 2,5 timmar handlade det om ungefär. REKORD.

• Jag gick och kollade synen för någon vecka sedan. Får ha kvar -9,5 på linserna pga -10 blir lite väl saftigt... (Hade kunnat ha 9,75 men det finns inte kvartar på så höga styrkor på linser, bara halvor). Ska jag fixa nya glasögon måste jag ha -10,25 på ena ögat och -10,5 på andra. Fifan alltså, jag är ju typ blind

• Så jäkla deppigt att busskort är så himla himla dyrt. Så pissigt att de tagit bort subventioneringen också lagom till att vi skulle flytta. Insåg häromdagen att jag lätt hade kunnat spara 10 000 kr hittills om jag kunnat promenera till mitt jobb... USCH. Den ångesten.


 
 
 
Bus-Wille för typ två veckor sedan. Han tycker att toaletten är väldigt intressant och vill gärna kika ner där... Skötbordet är också roligt som ni ser, att gräva bland grejerna där.

Monster, och andra boktips

Jag tycker verkligen, verkligen att ni ska läsa Joakim Lundells bok Monster. Vilken otroligt gripande bok! Och vilka hemskheter han varit med om. Helt ofattbart, så svårt att ta in. Jag fick lite tårar i ögonen ibland... Stackars, stackars människa. Ja, att det ens blivit människa av honom är en gåta. Jag hade verkligen ingen aning om hur han haft det och man har ju litegrann tänkt att han är knäpp som han hållit på... Nu tycker jag inte att han är knäpp, jag tycker att han verkar vara så tuff och bra.

Rekommenderar verkligen! Tipsar också om att lyssna på Värvet avsnitt 297 där han är med.
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Andra boktips: Omgiven av idioter och Omgiven av psykopater. Alltså, jag tycker det är SÅ intressant med mänskligt beteende och hur vi är som personer och mot varandra!

Mannen som kunde tala med elefanter, Hjärnstark (Behöver ni motivation till att röra er, läs denna), 438 dagar (äntligen tog jag mig an den. Herregud säger jag bara). Expeditionen - Min kärlekshistoria. Störst av allt. Viktor Frisks bok om adhd tyckte jag också var intressant. Sen har jag lyssnat på Selma Lagerlöfs Kejsaren av Portugallien, bara för att jag aldrig läst något av Selma... (Utom typ Nils Holgersson när man var liten). Den var märklig men ganska bra ändå. Kul att läsa/lyssna på en äldre bok, rent språkmässigt.

Jag har just avslutat Alex och Sigges nya bok, Rum. Jag gillade den men tyckte bättre om Tid.

Har Storytel på telefonen och lyssnar på väldans många böcker. Det är så bra med Storytel att man kan varva mellan lyssna och läsa. Jag lyssnar på lite snabbare tempo så då går det lite fortare, blir lite rastlös när det går sakta, haha!

Har ni några boktips på lager?