Lite skillnad på den lille

 
Alltså hörrni, kolla sötaste Wille. Här var vi på väg hem med honom från BB. Fortfarande så svullen i ansiktet, ser ni? Han kan ju knappt hålla upp ögonen, stackarn. När det var läkarkontroll fick läkaren kolla ögonen vid ett senare tillfälle minns jag, för det var så svårt att undersöka pga svullnaden. Plutten!
 
 
 
Och så här ser han ut nu. Stora killen!
 

Tisdag den tjugoåttonde och 18.5 minusgrader

Sitter vid köksbordet nu med tandborsten i munnen. Termometern visar -18,5 grader ute. Usch och fy! Man ska vara glad att man har ett hem...

Haft en bra dag på jobbet (alla dagar på mitt jobb är bra faktiskt) och kom hem lite tidigare. Klev av vid Konsum och handlade lite, mötte mamma vid kassan som skjutsade hem mig. Steffe lagade en ny maträtt idag, brysselkålscarbonara. Det var sjukt gott! (Tog tyvärr ingen bild). (Vad har hänt med mig?!)

Imorgon ska jag jobba på distans, spara in lite bussresor/pengar. Köpte bara 20 resor nu sist, istället för 40, pga snål och hiskeligt mycket utgifter nu... Både bilskatt och CSN samma månad och i julklappstider och allt... Nä, milda makaroner vad drygt alltså!

Näe nu ska jag hoppa i säng. Natti natti på er!
Bild från i söndags då vi gick till min mor och far. Ella sov hos mormor och morfar lördag till söndag så på söndagen traskade vi över och gick sedan på skyltsöndag.
 
 
 
Tittut!
 
 
 
För 8 år sedan var det visst festligheter på G! Hahahaha alltså jag var tvungen att gå tillbaka i bloggen och kolla efter den 28 november 2008 och det var ju fest hos Simon då. In och kolla här. Fantastiskt kul!
 
 

Bland pepparkakor och julepynt

Jag började julpynta så smått nu i helgen och har fortsatt ikväll. Nu börjar det bli himla julmysigt! Det var ju skyltsöndag igår. Ella fick testa ponnyridning och se på tomten och fiska fiskedamm. Ridningen gillade hon! Jag var lite orolig över att hon skulle bli skrajsen när hon satt sig men inte det. Hon satt så stilla och höll i sig, stortjejen! Jag frågade om hon skulle vilja rida igen och det ville hon. "Men det var lite vingligt".

Sitter och trycker i mig massa pepparkakor nu, haha. Älskar (ÄLSKAR) pepparkakor. Ska räkna hur många lådor vi äter upp fram till jul. (Eller ska jag?) Vi ska såklart baka egna peppisar också för det är ju kul och luktar så gott. Men köpespepparkakor är godare!

Vi tog lite tomtebilder i helgen! Ella kunde ha samma tomtekläder som ifjol. Inte Wille, haha... Hans bebistomteoutfit från ifjol var i storlek 62/68 (väldigt stort då däremot). Nu fick han ta gamla tomtekläder från Ella, haha. Alldeles för stora, tror att Ella fortfarande kan ha dem. Haha. Men så fick det bli.

Varsågoda, jag bjuder på några av de absolut sämsta bilderna. Hahaha. Vi (eller ja mest jag) tog jättejättemånga bilder, såklart. De allra sämsta raderade jag ju men några var jag tvungen att spara bara för att de blev så komiska.Wille superledsen, Ella med lite fejksmaj, och så Stewen där bakom. (Vi satte kidsen på vår säng och var lite rädda att Wille skulle trilla ner, därför gömde sig Stewen där bakom. Haha, snyggt...
 
 

Jag bara älskar den här bilden!
 
 
Mammaaaa är vi inte klara snart?
 
 
 
Fixa till tomteoutfit på lillebror...
 
 
 
Luvan ville inte sitta kvar på Wille. Haha min hand där med mitt spretiga lillfinger...
 
 
 
Linslock är hemskt intressant.
 
 
Bort med luvan!