Måndag klockan 22:22

Ny vecka igen! Jag vaknade upp utan röst imorse. Sjukt störigt! Märklig hes röst hade jag. Man kunde nästan tro att jag druckit massa whisky i helgen men det starkaste jag drack var lingondricka på hotellet i Storforsen... (Och whisky dricker jag för övrigt aldrig). Känner av lite halsont nu faktiskt. Usch! Hoppas att det stannar vid det och att det inte bryter ut något värre. Har inte tid att vara sjuk!

Ja Storforsen ja, mamma bjöd mig och kidsen på middag i lördags. (Stewen var ute på äventyr). Vi kikade på Storforsen och åt middagsbuffé. Himla mysigt! Kanske bjussar på någon bild sen. Bloggar från datorn nu och har bilder i mobilen.

Nu ska jag hoppa i säng och hoppas att halsen är bra imorgon!


 

Har inte så mycket med inlägget att göra men här är jag och liten mini-Wille! Bläddrade bak i arkivet lite. Herregud, så liten! Han såg ut att ha mer hår här än vad han har nu, haha!
 
 
Världens bästa storasyster och liten bebis-Wille! Tänk att han snart är 1 år!? Fattar det INTE!
 

Några punkter såhär på söndagskvällen

• Blir så himla äcklad av alla vidriga klipp på Facebook (folk taggar ju varandra hit och dit) där folk trycker ut diverse äckelpäckelmaskar ur kroppsdelar... FIFAAAN, jag vill inte se! (Ingen har taggat just mig ännu vilket jag är väldigt glad för). Vem gillar ens att titta på sånt?? Usch, bara usch!!!

• Minns ni den där äckliga blomman eller vad fasen det var, som cirkulerade på Facebook för några år sedan? Närbilden på den, massa äckliga prickar? Jag avskydde den av hela mitt hjärta.

• Så himla mycket skit på Facebook för övrigt. Ibland undrar jag vad jag gör där.

• Jag sprang 120 minuter igår. Ja, två (TVÅ!!!) timmar. Eller sprang och sprang, joggade/lunkade... Men ändå, två timmar i sträck! Så himla nöjd. Bästa var att jag blev piggare mot slutet, haha. Efter en timme hade jag värsta flowet. Ökade tempot på slutet. (Var nog rädd att ta ut mig för mycket i början).

• Wille har börjat klappa händerna. Galet gulligt!

• Att det kommer en film om Lars Winnerbäck, hur bra!? Den måste jag se. Och Björn Borg-filmen.

• Lars Winnerbäck är bästa höstmusiken.

• Idag var det tre månader till julafton. Ella började faktiskt skriva på en önskelista idag, haha! Hon önskar sig nya glitterskor, Frost-duplo, pussel och en stor mjukisdjurshaj.
 
 
 

Gråtvarning

Har ni lyssnat på Tommy Ivarssons sommarprat? Om ni inte gjort det - gör det med en gång! Herregud vad fint och sorgligt. Jag gjorde misstaget att lyssna på bussen på väg till jobbet och tårarna bara rann! Ojojoj. Lyssna hemma i din ensamhet, ett tips. Fantastiskt fint prat. <3 Och hemskt hemskt sorgligt.
 
Har även lyssnat på Lisa Ekdahl och William Spetz, väldigt bra! Jag hade helt missat att lyssna på sommarpraten i sommar. Men det passar ju bra att lyssna nu när jag åker en hel del buss.

 
 

Vill du också titta på något som får en att gråta? Stewen visade mig ett klipp från America's got talent, den där 12-åriga buktalartjejen. Det hade jag helt missat. Inte kan man väl börja gråta av det, tänkte jag, men hjälp vad jag grät! SÅ SÅ SÅ FINT.