Fettisdag

Har ni ätit någon semla idag? Inte jag. Har en halvtimme på mig fortfarande, haha. Hade tänkt baka semmelbullar i helgen men inte hanns det med. Ville köpa semlor innan jag for från jobbet idag men hann inte pga fick bråttom till bussen. Gick faktiskt och kikade på ett fik men hann som sagt inte köpa. Sen ville jag bara hem. (Steffe hade gjort supergod kikärtscurry till middag med bulgur! Mmmmmm!!!) Sen när kidsen somnat gick jag till gymmet och sprang på löpbandet. Efter det gick jag faktiskt och köpte 2-pack semlor till Stewen. (Tror ni inte han sa när jag hade kommit hem från jobbet "Jag trodde du skulle ha med dig semlor då du kom hem"?) Han tryckte i sig båda två, haha. Jag köpte semmelbullar och mandelmassa och sojagrädde så imorgon ska jag testa att göra veganska semlor, dagen efter fettisdag. Tyvärr inte hemmagjorda då men ändå.

Nä hörrni, nu ska jag hoppa i säng, det är ju en dag imorgon också.

Natti natti kära ni! 
Gammal semmelbild och tillbakablick i arkivet. Herregud vad tiden går!

Godmorgon måndag!

Ny vecka, IGEN! Jag hinner inte med. Och helgen bara flög iväg, minns knappt vad jag gjort...

Nu imorse har jag iallafall varit hos frissan. Testade ny frisör på byn, fantastiskt bra! Så nöjd. Kapade 2 dm typ... Vilken lättnad! Har verkligen varit jobbigt med håret på sista tiden, det var så otroligt nött och torrt. Klippte mig strax innan Wille föddes och då fick jag ju höra "Klipp dig igen då bebisen är 3-4 månader". Jovisst!
Nu är det gjort iallafall. När jag får lön ska jag se om jag gör något åt färgen...

Nu sitter jag på bussen på väg till jobbet. Blir en kort dag idag.


Bild från Instagram! Han går riktigt stadigt nu, lille Wille. (Haha han ser lite ostadig ut på denna bild). Nu går han riktigt snabbt och kan vända om också. Stora killen!