Hej och godnatt!

Jaha, var tog den här dagen vägen? Jag hann inte med. Jobb och sen bjudna på middag hos min mor och far. Fantastiskt härligt ju, och gott! Tre olika rätter, haha. Vegetariskt och pasta, kött och pasta, blodpudding. (Blodpudding till Ella). (Wille åt både vego och spaghetti + blodpudding). 

När vi kom hem och kidsen somnat (snabbt som blixten) klädde jag på mig och begav mig ut till denna:

(null)

Ja, hörrni. En bild säger mer än tusen ord, visst? Någonstans där under finns alltså en bil. En Saab. Jo jo.

Skottade alltså fram den här. Ursäkta språket men fifan vilket jäkla straff. Jag höll på i typ två timmar... Vi har bara en pyttespade och med den hade jag ju fått skotta tills imorgon så jag gick till mamma och pappa och lånade en större. Nu är det gjort iallafall. Så slipper man skämmas för grannarna, haha! Alla andra bilar var så fint framskottade.

Nu har jag duschat och klappat på Wille lite och lagt på honom täcket. Måste sova men kände bara för att kika in här och säga hej. Eller godnatt rättare sagt! Natti natti!

(null)
När man skriver upp springschemat i handen! 

(null)
Wille är stark.

(null)

(null)
Fick den här bilden på Snapchat av Stewen igår. Wille somnade en stund när de skulle hämta Ella på förskolan. :')Saker jag inte fattar

  • Jag tycker ibland det känns så himla besvärligt att gå och duscha. Jobbigt och trist och.... ja, jobbigt. Sen när jag väl står i duschen vill jag typ aldrig kliva därifrån.
  • Jag kan inte alls känna igen mig i att det är härligt att kasta av sig bh:n när man kommer hem. Hört en hel del om tjejer som känner sig instängda och tar av sig bh:n direkt de kliver in genom dörren hemma. Alltså förlåt men VA? Var är det härliga i det? Det har aldrig slagit mig att jag ska gå bh-lös hemma (förutom då jag sover, haha). Fy så obehagligt! Däremot sliter jag av mig jeansen och hoppar i mjukisbyxor direkt jag kommer hem.
  • Det här med att avbryta folk. Man lyssnar på vad andra säger och avbryter inte mitt i! Punkt. Sen är det bra om man faktiskt lyssnar också på vad den andra säger.

(null)

Långklasonger, någon? 

Lyxlunch

Hej hallå! Jag har precis ätit lunch där vi brukar fika på jobbet. De håller på att bygga och sätta in branddörr i köket så håller mig undan därifrån. Hade ingen matlåda idag utan köpte plocksallad på Coop. 40 kr rabatt med Coopkort till och med den 28:e. Bra ju! Och så himla gott.

Jag betalade 57 kr för allt det här:

(null)

Hur bra?! Hittade lite extrapris-grejer som jag var tvungen att köpa också.

Men nu är jag fattig som en kyrkråtta och ser fram emot lön...

(null)