Grötkillen

(null)

(null)

Vi hade två trötta kids igårkväll! Somnade tämligen fort. Sov länge imorse också så det blev ingen frukost hemma men det får de ju ändå på förskolan. De fick varsin banan på vägen och så plockade vi lite röda vinbär. Det var en hit!

Wille jublade då vi skulle till "folan" (förskolan) men ville bara vara ute direkt, idag igen. Men han slutade gråta direkt och sen fick jag sms med dessa bilder. Så fint så man dör. Det är sådana här gånger man uppskattar att tekniken går framåt. Tänk så härligt ändå att man kan skicka bilder såhär! Ella kommer ju skratta när jag berättar att när jag var liten hade man 24 eller 36 bilder i en rulle man kunde ta och sen postade man dom i en påse med posten...

Nu ska jag jobba lite medan jag sitter på bussen. Trevlig tisdag hörreni!

Första heldagen

Ja, imorse lämnade jag TVÅ förskolebarn på förskolan för första gången. Så märklig känsla.    Man säger det ju hela tiden men TIDEN GÅR SÅ FORT. Fattar inte. Hur hände det sig att jag fick två så stora barn? Wille var ledsen och ville leka ute, ville absolut inte gå in. Han var ledsen då jag for också ,men det gick över jättefort. Fick ett sms med bild när jag hade gått en liten bit. Då satt han så fint och åt macka. <3

Klockan blev mycket, ska sova nu. Har både handlat och lagat mat ikväll. Tänkte det är bra att ha lite mat förberett... Idag blev det blodpudding till kidsen och bakad sötpotatis med improviserad böngegga till mig och Stewen. Grönkålspasta (eller ja såsen bara, kokat pasta imorgon) och morotssoppa gjorde jag ikväll. Två nya recept. 

Natti natti hörrni!


(null)

Väskorna packade igårkväll. <3


(null)
 
Lyxade till det med klämmisar på hemväg från förskolan (Ella älskar också sådana, hehe, kul för henne att känna sig lite liten ibland inbillar jag mig). Kändes bra att ha lite nödproviant till prommisen hem. (Nu låter det som att jag ursäktar mig för att jag köpte klämmisar, OBS inte meningen haha). Vi plockade några röda vinbär också innan vi gick in. "Polka jiibä!" säger Wille. (Plocka vinbär).


Höst, förskola och jobb

Hej hallå hörreni!

Idag var dagen då Stewen började om att jobba efter föräldraledighet. Första "riktiga" dagen för Wille efter inskolningen. Han blev snorig och hostig i helgen och jag velade lite hit och dit kring om han skulle vara hemma idag eller gå till förskolan. Slutade med att jag bestämde mig för att VAB:a och då ville Ella vara ledig också.
 
Det är väl såhär det är i början av terminerna, är nog bara att vänja sig!

Imorgon blir det förskola däremot. Wille hade nog pallat förskola idag också men ville inte chansa... Dumt att eventuellt hosta ner en massa barn dessutom. 

Ja så nu ska både jag och Stewen jobba. Herregud alltså. Känner redan nu att herreguuuud vad skönt det varit att bara kliva upp och gå till bussen på morgonen och veta att kidsen är hemma med pappsen. Nu ska det lämnas och hämtas och planeras en massa. Gruvar mig för att säga hejdå till ledsen Wille på morgonen. Inskolningen har gått bra men nu är det ledsamt med avsked, och det får man ju förstå. ♥

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)