Badhus, vurpa och kompisar

Den här veckan susade bara förbi, nu är det fredag igen! I tisdags på kvällen kom mamma hit. Hon skulle på utbildning här i Umeå på onsdagen så hon bodde hos oss. Igår tog hon ledigt och hängde med mig och kidsen. Vi for och badade. SÅ roligt tyckte Ella! Hon har pratat så länge om att hon vill bada med mormor och äntligen fick vi till det. Jag och Wille höll oss på land medan mormor och Ella badade. Ella strålade som en sol och plaskade runt med mormor. Och så fick hon ju inviga sin lila hajfena som hon fick i julklapp. Tyvärr hände det en liten olycka och Ella stötte hakan i en rutschkana. Vi for förbi vårdcentralen efteråt och kollade upp det och det behövde limmas ihop. Inte roligt, speciellt inte när man var så trött.. (Hon somnade typ direkt när jag satte henne i bilen på väg hem från badet). Men det gick bra och Ella fick välja tre små glittriga leksaksdjur att ta med sig hem.

Idag har vi hängt med polare hela dagen! Hemma 16.30. På förmiddagen hängde vi med kompis Carl med familj där vi även blev bjudna på plättlunch. Hur trevligt som helst! Sen gick vi hem och flyttade över Wille till bilstolen och packade in oss i bilen och for till Stina med kids. Lek och våffelmellis blev det där! Vilken fest alltså! Och Ella fick plättar igår på badhuset, haha... (Ella klagar INTE).

 
Willes gåstolspremiär. En riktig höjdare! Han har lyckats sparka sig lite bakåt också... När Ella började sitta i den här nådde hon inte ner till golvet med fötterna!
 
 
Lunch efter badet.
 
 
 
Ella fick bulle av mormor. ♥ Dessutom kom en tjej med två mjukglassbägare gratis! Hon skulle börja jobba och höll på att lära sig glassmaskinen. Jag testade att doppa pommes frites i mjukglass, har hört från flera håll att det ska vara så himla gott men jag har mest känt mig äcklad av det... MEN, det var ju konstigt nog ganska gott!?
 
 
Fredagsvåffla hos Rut och Inger och Stina! Ja vilket kalasande alltså.
 
 

Mina gullisar!