10 år med dig

Tiden går fort när man har roligt! Och roligt har jag verkligen med dig. Även när jag vill vara arg. 😉 Du är den som alltid får mig att skratta, till och med när jag är sur. Du är den som kan reta mig till vansinne (mest varje dag) och den som förstår mig som ingen annan. Jag är så tacksam över att du tryckte iväg det där första sms:et och tog första steget. ”Hola! Kommit hem från Mexiko än?” stod det. Jag hade inte ditt nummer sparat men anade att det var du… En stund senare kom ett till sms. ”Kanske skulle säga att det var Stewen också”.

Jag hade ganska nyligen fått hjärtat krossat och hade tänkt att jag bara skulle tänka på mig själv. Vi träffades genom Erika och Tommy och det var ju Erika som var matchmaker får man väl ändå säga! Haha. Erika styrde upp bowling och frågade om jag ville följa. Då var det Erika, Tommy, Simon och Stewen. ”Stewen är en kompis till Tommy, han vet du väl vem det är?” Nix det gjorde jag inte! Men jag gick på bowlingen. Vi sa väl bara hej till varandra där, tror knappt att vi hälsade ordentligt! Minns att du hade mörkgrön keps på dig och håret stack ut lite sådär busigt. Jag tyckte att du var söt och trevlig och så men ”inget för mig”. (Ja jag skrev faktiskt så i min dagbok sen). Jag tror att jag förträngde. Så småningom skrev jag om att ”det är något med Stewen, jag kan inte sluta tänka på honom”.

Vi träffades på några fester och sådär. Ett tag efter det där sms:et jag fick (som jag läste på väg hem från flygplatsen) for jag hem till dig och såg på film. Vi såg The Eye med Jessica Alba.

En kväll glömde jag mina vantar hos dig. Min kära syster Åsa tyckte att jag skulle gå tillbaka och hämta dem och ta med mig en vinflaska. (HAHA!) Tur att jag inte gjorde det. Du hade väl tänkt att jag var knäpp som kom tillbaka för att hämta vantar och ba "Hej igen, jag tänkte hämta mina vantar, vill du ha lite vin?" Det blev inget vin men jag fick tillbaka vantarna och blev kvar...

Jag och mamma såg dig en dag. Hon hade frågat vem den där Stewen var och så hipsvips var du där i kassan på Konsum.efter att vi hade betalat. Minns att du nickade lite som hej. Jag tror att jag vinkade tillbaka. "Det där var han"."Men så söt, han borde du satsa på! Han behöver ju inte vara mannen i ditt liv men han kan ju vara ett litet äventyr!"

Det blev ett långt äventyr! Det var alltså den 11 april 2008 som vi "blev ihop". (Läs mer här). 10 år senare är det fortfarande du och jag och jag hoppas att det för alltid kommer vara det. ♥