Mat för två

 
Det här, mina vänner, ser kanske inte mycket ut för världen - men det var supergott! Jag älskar ju bröd och allt som är krispigt, typ. Idag när jag hämtade på förskolan ville Ella till mormor. Mormorn hade revymöte ikväll (ledsen ledsen Ella) men jag ringde och kollade om Ella fick titta in en stund innan, och det gick bra. Så jag släppte av Ella hos mamma och pappa så fick hon äta middag där. Så då var det bara jag och Wille hemma eftersom Stewen kom hem senare. När hände det sist? Det har nog aldrig hänt!? Sjukt ändå. Jag tror inte att jag och Wille ätit tillsammans bara han och jag förrän idag. Kan det vara möjligt? 

Wille fick fiskpinnar och jag improviserade ihop någon variant på "beandillas". Sett att Mattias Kristiansson har en variant, och jag har gjort efter något annat recept en annan gång... Nu kollade jag inget recept utan körde bara. 

1 förpackning blandade vita bönor
1 förpackning svarta bönor
Persilja efter behag ;) (Fryst hade jag)
Örtsalt och peppar
Riven ost efter behag ;) (Jag körde vegansk variant, Astrid & apornas Cheezly mozzarella)

Tortillabröd (Jag hade 8 st fullkornsbröd)

Mixa bönor, persilja, örtsalt och peppar i matberedaren. Riv ost och rör om med sked. 
Kladda smeten på ett tortillabröd och lägg ett bröd på. Gör så med resten av smeten och bröden. (Jag fick smet över, man vill inte ha för tjockt med klegg mellan bröden). Stek i rapsolja tills det blir knaprigt och gott! Servera med grönsaker och kanske en sås men egentligen tycker jag det går bra utan. Jag testade med lite chilisås och det var gott.
 
 
 
 
 
Wille smakade men spottade ut. ;) 
1 Emma:

skriven

Lät ju faktiskt gott! Måste provas:)

Svar: Ja gör det! Man kan ju experimentera lite som man vill, nu gjorde jag ju en väldigt simpel variant :D Gott!!
Karin Lu

Kommentera här: