Träningsvärken from hell

Jag har ont överallt. Armar, ben, mage, rygg, rumpa, axlar... Längesen jag hade sån här träningsvärk. Lite skönt dock, man vet ju att man gjort något iallafall. Men det är till och med jobbigt att skriva på datorn. Och att skratta. Och att gå. Ja det mesta... Men fifasen vad pepp jag är, nu ska jag bli stark och få värsta (läs: bästa) kondisen!!

Nä men seriöst. Ska sova nu. Måste ju upp imorgonbitti och se julkalendern och öppna första luckan i chokladkalendern. ;)Nöjd och töntig tjej med två chokladkalendrar. Crappy webkamerabilder men ville testa hur ljuset blev när pappsen satt upp taklampa i kontoret. (En helt ny värld som öppnat sig där nu)

Tentaplugg med cookiemonster

Pluggandet går lite lättare med julmust och pepparkaksdumle! Har ni förresten smakat skumtomtarna med polkasmak? De var ingen höjdare tyckte jag.

Något som däremot var en höjdare var middagen jag gjorde idag. Stuvade makaroner med köpesköttbullar och gräddsås. Det var ungefär det godaste jag kunde tänka mig idag. MMMMMMM vad gott det blev. Jag är grym på stuvade makkisar, mamma som lärt mig!

Vad jag skriver mycket om mat. Men jag gillar mat. Vad gillar ni egentligen att läsa om?Sicken tur att jag har Cookiemonster som håller mig sällskap när Steffe är på jobbet.