Regnbåge och cykeltur

Ikväll for jag ut och cyklade en sväng. Skulle kasta sopor innan, och när kom utanför dörren började det precis regna. MASSOR. Tog skydd under ett tak vid några parkeringar tills det lugnade ner sig. Upptäckte vääärldens regnbåge sen, den var dubbel och gick hela vägen, så himla fint. (Jättestor också, rymde inte hela på bild). Det blev en härlig cykeltur på 2 mil och podcast i lurarna. Färdades där jag aldrig varit förr, kul med lite upptäcktsfärd.

Imorgon slutar jag kl 12 och sedan ska jag och kolla synen kl 13, det behövs verkligen. Minns inte när jag kollade synen senast... Känner själv att jag ser sämre, iallafall på ena ögat. Men jag har ju -10 på glasögon och -9 på linser, tycker att det borde få vara tillräckligt.


Instagrambild från ikväll.


Och här är jag och Ella efter Gottfrids dop i lördags. Måste boka tid hos frissan! Det ska jag göra imorgon.

Blixtrar och dunder och kanske marathon

Ikväll var jag ute och sprang en sväng. Typ 5 minuter efter att jag kom hem började det regna som om himlen var öppen. Det åskade och blixtrade massor också, vi stod ute på balkongen en stund och tittade. Så häftigt med åska!

Körde en 7-minutersträning också, heja mig. Jag har förresten börjat klura på om man skulle satsa på att springa marathon! (Nästa år är kanske lite väl optimistiskt  men innan jag är 30 har jag sagt!) Det vore sjukt coolt. Jag har blivit jättesugen på det. (Får jag någon med mig!?) Tjejmilen i höst borde jag kanske börja med... Eller Tjurruset!


 
 

Hemmahelg med dop och bad

Vi har haft en supermysig hemmahelg med dop för Gottfrid, bad i Fällforsen, fika, sol och massa god mat. Vi for hemåt fredagkväll efter att jag slutat jobba, kom tillbaka till Umeå sent igårkväll. Idag har jag jobbat kväll 13-21, nu är klockan snart 00, borde sova så att jag orkar upp imorgonbitti.
 
Skriver mer imorgon!


I kapellet efter Gottfrids dop, Henke var himla rolig tyckte Ella!