Sista juli

Imorgon är det augusti och det känns lite vemodigt att juli är slut... Varför ska sommaren gå så himla fort? Vi har haft massor med härliga dagar. Lycksele-helg, utflykter, hemmahäng och nu har Ann-Chatrin och Roger varit här och hälsat på några dagar. (De åkte ikväll, så tomt det är nu!) Ska bjussa på en bildbomb vid tillfälle.

Filuren i magen växer och frodas och jag är inne i vecka 28. Sjukt! Bebben har ögonfransar och är ungefär 34 cm... Fattar inte. Känner mer och mer rörelser men det är ju fortfarande overkligt att det är någon därinne. Jag mår hur bra som helst faktiskt och på jobbet går allt smärtfritt och bra. Magen har inte börjat vara i vägen än... 

Vanligaste kommentaren jag får just nu är helt klart "Vad blir det?"/"Blir det en kille eller tjej?"/Har ni tagit reda på kön?" Lite märkligt! Upplever det ibland som att folk blir förvånade när jag säger att vi inte vet om det blir en flicka eller pojke. Verkar ju bli mer och mer vanligt att folk tar reda på kön. Själv tyckte jag att det var himla häftigt att inte veta med Ella, lite julafton över det hela. Och så spännande! Att ta reda på kön skulle för mig kännas lite som att öppna en julklapp i förskott, haha! (Men alla är vi olika!)


Ella med kaniner på Mickelbo gård.
 
 
Nä hörrni, nu ska jag hoppa i duschen. (Hade hemskt gärna hoppat i älven). Har svettats så mycket ikväll att det inte är klokt. Jobbat delad tur idag och det är så himla varmt överallt... Jobb 8-14 imorgon. Godnatt på er!

Allsångs-Albin

Hörrni, jag såg tisdagens Allsång på Skansen igår på svtplay. Alltså, denna Albin som sjöng Guld och gröna skogar. Jag dör lite!! Hur skön kille?! 8 bast och hur söt som helst, med 11 dragspel hemma. Vilken stjärna. Jag blev nästan lite gråtfärdig haha, mina gravidhormoner vet ni... Och jag älskar låten!


 
 

99 dagar kvar

Om jag tyckte att graviditeten med Ella gick fort så är det ingenting jämfört med den här gången! HERREMINJE. Nu är det bara 99 dagar kvar tills bebben är beräknad att komma ut. Det är ju ingenting! Ska ärligt säga att jag inte riktigt förstått hur nära det är. Jag hade ju tänkt att "jag hinner jobba en bra bit in på hösten också". Men nu har jag insett att 27 oktober ju inte är långt bort!? Vi får väl helt enkelt se hur länge jag pallar att jobba.
 Jag mår fortsatt bra. Ingen mer huvudvärk med efterföljande kräkattack... Lite huvudvärk har jag haft men inte som första gången. Är bättre på att använda stödstrumporna nu och de dagarna mår jag jättebra och det känns att strumporna hjälper. De får väl igång blodcirkulationen!

Magen växer och bebisen mår bra. Var till barnmorskan i fredags och allt såg tipptopp ut. Magen mättes för första gången och ligger prick på mittenkurvan (hon sa inte måttet och jag frågade inte). Hjärtljuden var på 140 och mitt blodtryck 115/70. Gått upp ett par kilon sedan inskrivningen.

Ella ser fram emot att bli storasyster och ikväll sa hon att det blir en lillasyster som ska heta Lotta. Hon föreslår också en lillebror som ska heta Gottfrid! (Haha, Carro!!) Hon tog förresten ett tomt mjölkpaket ikväll och ropade i det. "Hallå, är det någon bebis därinne!?" Sötunge! Ska bli kul när hon kan känna och se bebisens rörelser. Hon har inte känt något än. Jag tycker det verkar vara en lugn bebis även denna gång (än så länge) men vi får väl se... Med Ella sov jag ju hela nätterna och behövde typ aldrig (kanske en gång?) kliva upp och kissa.
 
 

Bild från i söndags då jag tog en kvällsprommis. Strandpromenaden kommer jag att sakna den dagen vi flyttar från Umeå!
 

Fick den här bilden skickad till mig igår när jag var på jobbet. Hur gärna ville jag inte vara där? Kolla in vilken nöjd tjej!
 
 
Ella älskar att bygga pärlor. Kolla vilka konstverk hon gör!