Dessertmästarna

Ikväll var jag ju såklart tvungen att se Dessertmästarna som började på 5:an. Måste säga att det inte alls verkar vara lika kul och bra som Hela Sverige bakar... Och herregud vilken stel och tråkig jury! Tyckte att allt de sa lät så inövat, som att de läste från en bok typ. 

Hoppas det blir bättre!
Hemskt tråkig bild! Peppade de ser ut... Jag läste att man fått kritik för att juryn bara består av män. Tror ni förresten att domarna hade stått såhär och sett så allvarliga ut på bilden ifall de var kvinnor? Jag tror inte.

Ny vecka igen

Dagarna bara rusar iväg. Imorgon blir Ella 7 veckor gammal, jag förstår inte!

Helgen har varit lugn och skön, pappa Stewen har varit ledig och är ledig även idag. Härligt! Vi har mest pysslat på hemma, städat, tvättat och myst. 

Idag har Ella badat och nu sover hon i vagnen. Vi har middag i ugnen, något vi aldrig gjort förut - kassler på risbädd. Stewen är lite skeptisk men jag tror det blir gott!


Mysmiddag

Ikväll åt vi supergod kycklingwok med pinnar och myste till det med tända ljus! Älskar ljus, ska elda massor i höst. Jag kanske till och med köper mig ett Yankeeljus och faktiskt tänder det. (Vanilla cupcake-ljuset från Dublin kommer jag aldrig vilja elda upp). Någon som har tips på vilken doft jag ska köpa isåfall? (Alla luktar så vansinnigt gott och jag lider ju som bekant av grav beslutsångest).