En vecka kvar

Idag har jag sovit jättelänge, städat i köket (torkat lådor, skåp och skåpluckor, sorterat massa grejer och gjort superfint) som en tok, och gått en promenad. Bebis visar inga som helst tecken på att vilja komma ut. Vi åt förresten världens godaste middag, varma mackor och sallad. Champinjonstuvning, skinka, ananas och ost på mackorna. Och så tog vi oregano från våran lilla kryddlåda! Fantastiskt mumsigt.Magen på promenad! Man ska ju klä sig efter kroppstyp va? Höhö.

Jag dör lite

De här reklamerna har dykt upp på min Facebook på senaste.


Det är som att Facebook känner på sig att jag går omkring med en jättekula till mage... Tycker mest det är tragiskt att vi blir matade med såna här bilder varje dag! "Så lätt går du ner 1 kg i veckan", "Så får du platt mage"...


Vet Facebook att jag har fått lite sämre hy också? (Lite knottrig i pannan och på ryggen) Så himla vidrigt, är det bara jag eller är inte bilden sjukt äcklig!? Det kryper lite i mig när jag ser den!

Kosläpp 6 juni

Här har ni en liten bildbomb från när jag och Stewen var på kosläpp i sommar! Jag älskade det, ska definitivt dit nästa år igen. Då har vi en liten knodd med oss som får kika på kossorna också, plus att jag ska hoppa i höet som en tok, det vågade jag inte göra i år. ;) Så himla mysigt med kossor och höskullar!


Mycket folk och jättevarmt! 


Jag i höet. Var alldeles för välklädd, fifasen vad jag svettades. Hade dåligt med sommarkläder!


Steffeboy!


Jag ville hoppa och skutta runt som alla barnen men det får bli nästa år, haha!

Där kom dom!Jag med mina polare!