Midsommarafton 2017

Vi firade midsommarafton med Erika, Tommy och Elwin! Fantastiskt trevligt. Kul att hänga bara med dem, inte ofta det händer nuförtiden. (Men snart flyttar vi ju, då får vi ses oftare!) Det blev en lugn kväll i mors och fars hus. Vi grillade, surrade och busade. Kul för Ella och Elwin att leka med varandra!

Synd att Stewen blev så himla krasslig bara, han däckade på kvällen, stackarn.


 
 

Jag fick med Stewen på vegospåret, haha. Det blev en salig blandning för oss. Oumph, majskolvar, halloumi, sparris... Hade tortillabröd också som vi stoppade grejer i. SÅ gott!

 
 

Jag gjorde en kladdkaketårta till efterrätt! En vanlig kladdkaka (med daimchoklad i) och så smetade jag på lite karamelliserad mjölk och grädde ovanpå. Och så massor med jordgubbar. Sjukt gott!
 

Ella har fått dille på att rita.
 
 
 

Fejkfisk!


Alltså, ni måste prova detta. Så himla läckert! Har sett det här receptet på mannagrynsfisk typ överallt och var bara tvungen att prova till middag idag. Enkelt och kul att göra! Och SÅ GOTT!?!?! (Allt med panko blir ju gott!) Man skulle lätt kunna luras och säga att det är riktig fisk! Här hittade jag receptet. Jag skippade dock rödlök och majonnäs i såsen, tog bara Oatly iMat fraiche, röd tångkaviar, fryst dill och lite örtsalt.

Stewen gillade också detta. Jag skulle dock inte ha sagt att det var mannagryn i eftersom han avskyr mannagrynsgröt, hahaha!

Wilhelm 7 månader

Wille har passerat 10 kg nu! Stora killen. På BVC idag vägde han 10,1 kg och var 71,8 cm lång.
Han är ett kilo tyngre och 4 cm längre än Ella var i samma ålder. Haha! Men sen var han ju ett kilo tyngre som nyfödd också.

Full fart är det nu! Han har väldigt snabb lille Wille. Långa armar och fingrar också... Han roffar åt sig allt han kommer åt. Han är nyfiken på allt och har till och med lyckats välta palmen vi har, haha. Krafsat i jorden har han gjort, och lyckats få i sig lite blomjord... Fick för första gången användning för den där planschen från BVC som vi har hängt upp på insidan av en garderob (Med lista över grejer barn kan få i sig, ni vet). Blomjord var iallafall ofarligt - ingen åtgärd. Haha.
 
 

Wille i fredags. ♥