30 år imorgon!

Sista maj idag vilket innebär första juni imorgon och min födelsedag(!!!) Herreherregud. Så sjukt. Jag är verkligen inte i fas med min ålder, tyckte att jag just vant mig med att vara typ 27-28 och nu är jag 30 imorgon... Galet ju! Känner mig inte alls i fas... Men men, ska sluta tjata om hur fort tiden går och istället glädjas åt att man faktiskt får fylla år och bli äldre.


Ikväll har jag och Wille hälsat på Emmy. Himla trevligt! Hon bjöd på supergod (vegansk) kladdkaka med hallon och glass. Kul att surra lite! Jag fick även en världsfin present av henne och Malin, ett halsband! Herregud så fint. Vilken överraskning!

Och Stewen då, han chockade med en hemleverans av present idag, så knäpp han är! Ska visa er imorgon vad jag fick. Ska testa den nu ikväll! Haha!

Willes och min lunch idag.
Pricken! Imorgon är det en vecka sedan han fick vattkopporna.
Kaldeeeg! Bakade lite cookies idag. Vi åker hem i helgen och då tänkte jag ta med lite fika.

En sväng på stan

Just hemkommen från stan. Lämnade Ella på förskolan imorse och sedan for jag med Wille i vagnen för att fixa lite grejer. Hämtade Ellas favoritbok "Bravo blir modig" på biblioteket. Hon blev så ledsen när vi var på bibblan sist för den var utlånad. Nu hade jag reserverat den.


Gick en sväng på Ica och då vaknade Wille. Hängde på låset på Åhléns (allt öppnar ju kl 10) bland annat. Wille var nöjd och glad i vagnen! Så skönt. Skyndade mig pga vattkopporna, hoppas att han inte smittat någon... Men himla skönt att han trivs med att åka vagn, han är precis som Ella i det fallet. Sover gott i vagnen och kan sitta länge vaken och se sig omkring.

Sprang in på Ica bredvid oss också innan vi kom hem. 

Jag har förresten upptäckt "Kropp och själ" i P1. Hemskt intressant! Har lyssnat på Den nya veganen och hör nu på De stillasittande barnen. Tips tips!

Bild från igår. Tyckte att Wille är så gullig här. Två skedar i händerna!

Tomma rullar och god glass

Vad tror ni hände innan jag skulle gå och lägga mig igår? Apropå det där jag skrev förut om att jag i 9 fall av 10 tar det sista på toarullen... Jag tog det sista på båda rullarna! 


Bildbevis:


Hur sjukt ändå? En annan knäpp grej: Jag tänkte för mig själv att "Vi borde fara till Leos lekland på tisdag när Stewen är ledig". Sen kom jag på att Wille har vattkoppor... Så jag sa inget till Ella. Sedan ställde hon sig igår och ritade Leos lekland på rittavlan och pratade om att hon ville dit!
De här glasspaketen har vi i frysen. Det var extrapris så jag kunde inte hålla mig. Kakdeg vet jag är jättegod och jag gissar att vit choklad är det också! Har ni smakat?