Sista dagen som 0-åring

Igårkväll, alltså måndag, rullade vi hem till byn. Ella sov hela vägen i bilen (kortkort uppvak då vi bytte chaufför) och somnade om direkt vi la ner henne i spjälsängen hemma. Vaknade runt 8 imorse, då låg hon med huvudet vid fotändan som Pippi och pratade med oss. Gullebarn! På förmiddagen blev det frukost på Centrum (köttbullemackor) och sedan handlade vi Ella-mat. Träffade Andreas och massa andra kändisar på byn, kuul! Stewen kikade på hans nya dröm-TV, den kostar bara 30 000...

Vrooooooom så körde vi till stugan där mormor väntade, fantastiskt kul. Ella kände igen sig direkt och började peka "dä". Diggade musik och lekte med sina leksaker en stund innan mellis och förmiddagsluren.

Stekt blodpalt fick vi till lunch och sen for Stewen och jag ner på byn igen och handlade tårtingredienser. Jag bakade en kaka och sådär medan Stewen fikade med Emil. (Ella lekte med mormor).

Ikväll har Stewen varit hos Andreas, Ella har lekt här med mig och morfarn. Läst bok och pekat.

Sovtajm nu så man orkar leka med 1-åringen imorgon! Ska bli spännande att se vad hon tycker om sina föräldrars sång och sina paket. Hehe.






Kommentera här: